Πρώτα gameplay πλάνα από το νέο DUNE παιχνίδι (ΒΙΝΤΕΟ)

Το οποίο καταφθάνει φέτος
15 Φεβρουαρίου 2022 20:08
Πρώτα gameplay πλάνα από το νέο DUNE παιχνίδι (ΒΙΝΤΕΟ)

Όπως σας είχαμε ενημερώσει, πέρα από την πρόσφατη ταινία, το σύμπαν του DUNE φαίνεται πως έχει την τιμητική του τελευταία, αφού θα υποδεχθεί και ένα ολοκαίνουργιο παιχνίδι. Ο λόγος γίνεται για το Dune: Spice Wars, το οποίο είχε αποκαλυφθεί για πρώτη φορά στα The Game Awards 2021 με ένα σύντομο trailer.

Τώρα, η ομάδα ανάπτυξης του τίτλου έρχεται να αποκαλύψει και τα πρώτα gameplay πλάνα, δείχνοντας στους παίκτες τι μπορούν να περιμένουν. Αναλυτικότερα, η Shiro Games έδειξε ένα βίντεο δύο λεπτών από τον real-time strategy τίτλο, ο οποίος θα έχει και 4X στοιχεία.

Περνώντας σε λεπτομέρειες, οι παίκτες θα μπορούν να ελέγξουν λατρεμένους χαρακτήρες, όπως ο Duke Leto Atreides και ο Baron Vladimir Harkonnen, για να οδηγήσουν το faction τους στη νίκη. Συνεχώς θα πρέπει να προσέχουν για τις απειλές των γιγαντιαίων sandworms που ταλανίζουν τον κόσμο του Arrakis, ενώ θα ελέγχουν τα στρατεύματά τους, τα κτήρια τους, τους διαθέσιμους πόρους και κάθε γρανάζι της οικονομίας τους, ερχόμενοι συγχρόνως αντιμέτωποι με σύνθετες πολιτικές αποφάσεις.

Πάρτε μια πρώτη γεύση παρακολουθώντας το εν λόγω trailer μέσα από τον player που ακολουθεί.

Για την ιστορία, το Dune: Spice Wars αναμένεται να κυκλοφορήσει εντός του 2022 αποκλειστικά για τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές.

Συγχρόνως, αξίζει να αναφερθεί πως η πρόσφατη DUNE ταινία του Denis Villeneuve αναδείχθηκε ως το μεγάλο φαβορί των φετινών Oscars 2022, αφού είναι υποψήφια για 10 βραβεία. Μπορείτε να διαβάσετε αναλυτικά για τις φετινές υποψηφιότητες πατώντας εδώ.

Tags: