Σήμερα η αποκάλυψη του Resident Evil 4 Remake; - Κάτι ετοιμάζει η Capcom (ΦΩΤΟ)

Η Capcom Ιαπωνίας επιβεβαιώνει
15 Φεβρουαρίου 2022 09:06
Σήμερα η αποκάλυψη του Resident Evil 4 Remake; - Κάτι ετοιμάζει η Capcom (ΦΩΤΟ)

Το ιαπωνικό Twitter account του Resident Evil μόλις επιβεβαίωσε πως σήμερα, 15 Φεβρουαρίου θα αποκαλυφθεί «κάτι» που αφορά το δημοφιλές franchise της εταιρίας. Το συγκεκριμένο tweet που θα δείτε και εσείς παρακάτω, λέει:

‘Ω, υπάρχει μια ύποπτη δραστηριότητα στο Resident Evil portal. Φαίνεται ότι αυτός είναι ο λόγος, για τον οποίο όλο το προσωπικό γύρω μου δούλευε τελευταία. Κάτι θα συμβεί αύριο και ελπίζω να το απολαύσετε όλοι.

Παρόλο που δε γνωρίζουμε τι ανακοινώσεις θα δούμε, πολλοί εικάζουν πως πρόκειται να αποκαλυφθεί το DLC του Resident Evil Village, ενώ άλλοι, πιο παρατηρητικοί χρήστες, λένε πως η εικόνα του tweet, φέρνει πολύ στο menu του Resident Evil 4.

Εδώ και καιρό υπάρχουν πολλές φήμες στο ότι η Capcom ετοιμάζει μία Remake έκδοση του τέταρτου κεφαλαίου, αλλά δεν έχει ανακοινωθεί τίποτα επίσημα.

Εσείς τι λέτε; Θέλετε το Remake του Resident Evil 4; Πάντως, δεν είναι καθόλου απίθανο μιας και τα τελευταία χρόνια η Capcom φέρνει ξανά τα «παλιά» Resident Evil στις κονσόλες του σήμερα.

Για περισσότερα παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.