ΦΗΜΗ: Τι λένε οι νέες πληροφορίες για την κυκλοφορία του Dead Island 2;

Συνεχίζει κανονικά η ανάπτυξη από την Dambuster Studios
11 Φεβρουαρίου 2022 13:54
ΦΗΜΗ: Τι λένε οι νέες πληροφορίες για την κυκλοφορία του Dead Island 2;

Το Dead Island 2 είχε ανακοινωθεί στην E3 2014 από την Deep Silver και ήταν το sequel του πολύ επιτυχημένου πρώτου κεφαλαίου που γνωρίσαμε τον Σεπτέμβριο του 2011. Το εν λόγω παιχνίδι, έχει περάσει πραγματικά από σαράντα κύματα, αφού ούτε λίγο ούτε πολύ έχει αλλάξει αρκετά στούντιο ανάπτυξης, με την Dambuster Studios να έχει πλέον τα ηνία.

Τώρα, μια νέα είδηση ήρθε στα φώτα της δημοσιότητας και αφορά το sequel του Dead Island, το οποίο όπως μεταφέρει ο Tom Henderson, γνωστός insider της βιομηχανίας, αφού μίλησε με κάποιους ανθρώπους, λέει πως θα αποκαλυφθεί εκ νέου σύντομα με ένα gameplay trailer, ενώ η ανάπτυξή του βρίσκεται σε καλό επίπεδο.

Σύμφωνα με όλους τους οποίους μίλησα, το παιχνίδι βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση και θα μπορούσε να ανακοινωθεί πολύ σύντομα με κάποιο gameplay trailer. Μάλιστα, θα μπορούσε να κυκλοφορήσει στο 4ο τρίμηνο του 2022, ανάλογα με το πως θα πάει η τρέχουσα ανάπτυξή του.

Μάλιστα, έδωσε στη δημοσιότητα και άλλες πληροφορίες που αφορούν την πλοκή.

Ο παίκτης βρίσκεται σε ένα αεροπλάνο όπου ξεσπά ένας ιός. Τελικά το αεροπλάνο πέφτει στο Χόλιγουντ, ο παίκτης επιβιώνει από αυτό το συμβάν και μετά δουλειά του είναι να τα βγάλει πέρα και στο «έδαφος».

Ούτε η Deep Silver, αλλά ούτε και το στούντιο που το αναπτύσσει έχουν σχολιάσει κάτι περί του θέματος, οπότε, λάβετε όλες τις παραπάνω πληροφορίες με κάθε επιφύλαξη.

Το Dead Island 2 αναμένεται να καταφθάσει για το PC και τις κονσόλες. Για οτιδήποτε νεότερο παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.