The Wolf Among Us 2: Πρώτο trailer και χρονικό πλαίσιο κυκλοφορίας!

Καταφθάνει η νέα περιπέτεια της Telltale Games
09 Φεβρουαρίου 2022 21:37
The Wolf Among Us 2: Πρώτο trailer και χρονικό πλαίσιο κυκλοφορίας!

Πιστή στην υπόσχεσή της, η Telltale Games σε συνεργασία με τον Geoff Keighley αποκάλυψαν το πρώτο trailer του άκρως αναμενόμενου The Wolf Among Us 2.

Αναλυτικότερα, το στούντιο που αναγεννήθηκε από τις στάχτες του θα κυκλοφορήσει το παιχνίδι για τα PS5, PS4, Xbox Series X|S, Xbox One και PC μέσω Epic Games Store εντός του 2023. Αυτό σημαίνει πως το sequel του επεισοδιακού θρίλερ που βασίζεται στα λατρεμένα κόμικ του Bill Willingham θα έρθει μια δεκαετία μετά το αρχικό παιχνίδι που έκανε το ντεμπούτο του το 2013.

Αξίζει να σημειωθεί πως κατά τη διάρκεια της παρουσίασης με τον Geoff Keighley, ο CEO της Telltale Games, Jamie Ottilie, δήλωσε πως και το νέο κεφάλαιο θα έχει επεισοδιακή μορφή, αλλά πιθανότατα με ένα νέο format που θα θυμίζει τηλεοπτική σειρά, αφού το περιεχόμενο θα καταφθάνει κάθε εβδομάδα. Μάλιστα, επισήμανε πως όλο το παιχνίδι θα είναι έτοιμο πριν κυκλοφορήσει το πρώτο επεισόδιο.

Παράλληλα, μάθαμε πως οι voice actors των λατρεμένων χαρακτήρων Bigby και Snow θα επιστρέψουν, ενώ φυσικά το highlight της παρουσίασης ήταν το νέο trailer. Δείτε το μέσα από τον player που ακολουθεί.