Destiny 2: Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για το Witch Queen expansion σε ένα βίντεο

Μια χορταστική ματιά στο μεγάλο πακέτο επέκτασης
08 Φεβρουαρίου 2022 19:44
Destiny 2: Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για το Witch Queen expansion σε ένα βίντεο

Πιστή στην υπόσχεσή της, η Bungie μόλις έδωσε στα φώτα της δημοσιότητας ένα νέο 13 λεπτών βίντεο, το οποίο αναλύει όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για το άκρως αναμενόμενο Witch Queen expansion του Destiny 2.

Περνώντας σε λεπτομέρειες, πρόκειται για ένα από τα κλασσικά ViDoc της, στο οποίο διάφορα μέλη της ομάδας ανάπτυξης μιλάνε για το νέο campaign, το οποίο χαρακτηρίζεται ως ένα απ’ τα πιο φιλόδοξα που έχουν φτιάξει, για τις ριζικές αλλαγές στα Void subclasses, για το νέο weapon crafting μηχανισμό και πολλά ακόμη.

Παράλληλα, βλέπουμε για πρώτη φορά τι θα φέρει και το νέο Season of the Risen, το οποίο θα καταφθάσει μαζί με το πακέτο επέκταση τον Φεβρουάριο. Δείτε το εν λόγω βίντεο μέσα από τον player που ακολουθεί.

Το The Witch Queen αναμένεται να κυκλοφορήσει για όλες τις πλατφόρμες όπου είναι διαθέσιμο το Destiny 2, δηλαδή για τα PS4, Xbox One, PS5, Xbox Series X|S, PC και Stadia στις 22 Φεβρουαρίου.

Για την ιστορία, πριν μερικές ημέρες ανακοινώθηκε η τεράστια εξαγορά της Bungie από την Sony έναντι 3.6 δισεκατομμυρίων δολαρίων. Περισσότερα σχετικά με αυτό μπορείτε να μάθετε πατώντας εδώ.