Τύπος-ταλέντο παίζει το Africa των Toto με Nintendo 3DS κονσόλα (BINTEO)

Χρησιμοποιώντας το The Legend of Zelda: Majora’s Mask
06 Φεβρουαρίου 2022 12:44
Τύπος-ταλέντο παίζει το Africa των Toto με Nintendo 3DS κονσόλα (BINTEO)

Κατά καιρούς έχουμε δει ταλαντούχους παίκτες να καταφέρνουν απίστευτα επιτεύγματα με τα μουσικά όργανα που περιλαμβάνονται σε διάφορα παιχνίδια. Για παράδειγμα, αρκεί να ρίξετε μια ματιά στο τραγούδια που έχει παίξει η κοινότητα του The Last of Us, με τον in-game μηχανισμό της κιθάρας του δεύτερου παιχνιδιού.

Τώρα, όμως, ο YouTuber Bigfatfrown κατάφερε κάτι πραγματικά μοναδικό, αφού έπαιξε το λατρεμένο κομμάτι Africa του συγκροτήματος Toto, χρησιμοποιώντας μόνο το…The Legend of Zelda: Majora's Mask! Ναι, καλά διαβάσατε, ηχογραφώντας διάφορα αποσπάσματά με τα in-game όργανα, τα οποία στη συνέχεια συνδύασε στο μοντάζ, ο Bigfatfrown έπαιξε το κλασικό αυτό τραγούδι της δεκαετίας του ’80, χρησιμοποιώντας μόνο ένα Nintendo 3DS.

Σε περίπτωση που δε γνωρίζετε, το The Legend of Zelda: Majora's Mask περιλαμβάνει τα Deku Pipes, ένα in-game μουσικό όργανο που χρησιμοποιείται σε διάφορες στιγμές είτε για να ξεκλειδωθούν μυστικά, είτε για mini games. Ομοίως, ο τίτλος περιλαμβάνει και το Zora Guitar, καθώς και άλλα όργανα, όπως τύμπανα, οπότε παρόλο που το καθένα έχει μόνο πέντε επιλογές, συνδυάζοντάς τα, ο Bigfatfrown τελικά τα κατάφερε.

Είναι από τις περιπτώσεις που τα πολλά λόγια είναι φτώχεια, οπότε σας αφήνουμε να απολαύσετε το αποτέλεσμα!