Οι κίνδυνοι παραμονεύουν παντού για την Aloy στο νέο trailer του Horizon Forbidden West

Προ των πυλών η νέα περιπέτεια της Aloy
03 Φεβρουαρίου 2022 20:00
Οι κίνδυνοι παραμονεύουν παντού για την Aloy στο νέο trailer του Horizon Forbidden West

Χωρίς αμφιβολία το Horizon Forbidden West είναι από τα πιο αναμενόμενα παιχνίδια του PlayStation για το 2022 και η Sony μόλις έδωσε στη δημοσιότητα ακόμη ένα trailer του. Συγκεκριμένα, η εταιρία μέσα από ένα βίντεο των τριών λεπτών, μας παρουσιάζει όλα αυτά που θα χρειαστεί η Aloy για να τα βγάλει πέρα.

Ο κόσμος του τίτλου είναι «μια τεράστια παιδική χαρά» όπως λέει η Sony, αλλά κρύβει πολλούς κινδύνους. Έτσι, η Aloy θα χρειαστεί πολλά εργαλεία και όπλα, καθώς και skills για να καταφέρει να επιβιώσει από όλους τους εχθρούς που θα συναντήσει. Επίσης, μέσα από αυτό το βίντεο μαθαίνουμε περισσότερα για το πως η Aloy μπορεί να ευδοκιμήσει και να αυξάνει τη στρατηγική της σε αυτόν τον απειλητικό κόσμο.

Επιπροσθέτως, η πρωταγωνίστρια θα μπορεί να δοκιμάσει τις ικανότητές της σε μάχες σώμα με σώμα σε οικισμούς των εκάστοτε περιοχών, καθώς και να λάβει διάφορα contracts που θα εντοπίζει σπάνιες μηχανές.

Όσον αφορά το gameplay, μπορείτε να περιμένετε τη γνώριμη συνταγή της σειράς, αλλά και νέα στοιχεία, όπως ένα φουτουριστικό paraglider (Shield Wing), το οποίο θυμίζει το The Legend of Zelda: Breath of the Wild, καθώς και έναν γάντζο για να σκαρφαλώνει η Aloy άμεσα σε κάποιο υψηλότερο σημείο.

Το Horizon Forbidden West αναμένεται να κυκλοφορήσει αποκλειστικά για το PlayStation 4 και το PlayStation 5 στις 18 Φεβρουαρίου του 2022. Δείτε το νέο trailer μέσα από τον player που ακολουθεί.