Steam Deck: Η Valve έχει δοκιμάσει πάνω από 100 παιχνίδια - Πόσα λειτουργούν άψογα;

Δείτε τα “verified” παιχνίδια
03 Φεβρουαρίου 2022 19:31
Steam Deck: Η Valve έχει δοκιμάσει πάνω από 100 παιχνίδια - Πόσα λειτουργούν άψογα;

Η Valve έχει δοκιμάσει περισσότερα από 100 παιχνίδια που θα λειτουργούν στο Steam Deck και όπως έγινε γνωστό, τα 60 από αυτά θα έρθουν με την επιβεβαίωση πως έχουν την υψηλότερη συμβατότητα. Αυτό σημαίνει πως η διαμόρφωση των controls και των glyphs θα είναι 100% λειτουργική, το UI αυτών των τίτλων θα είναι πιο ευανάγνωστο και η απόδοση ομαλή.

Υπάρχουν επιπλέον 41 παιχνίδια που μπορούν να παίξουν κανονικά, πράγμα που σημαίνει ότι ανάλογα με το παιχνίδι, θα χρειαστεί να κάνετε κάποιες μικροαλλαγές για να λειτουργήσει πιο σωστά. Πατώντας εδώ μπορείτε να δείτε πιο αναλυτικά παιχνίδια τα οποία έχουν τη στάμπα του “verified”, τη στάμπα του “playable” και τη στάμπα των μη υποστηριζόμενων τίτλων.  

Μερικά από τα verified παιχνίδια είναι τα Death Standing, Portal 2, Dark Souls 2, Dark Souls 3, Cuphead και Celeste.

Να σας υπενθυμίσουμε πως η Valve υπόσχεται πως έχει δημιουργήσει το δυνατότερο και πιο πλούσιο σε χαρακτηριστικά gaming handheld στον κόσμο. Το Steam Deck αναπτύχθηκε σε συνεργασία με την AMD και διαθέτει έναν custom APU της εταιρίας που βασίζεται στις Zen 2 και RDNA 2 αρχιτεκτονικές που συναντάμε στα PS5 και Xbox Series X|S.

Το Steam Deck θα κυκλοφορήσει στις 25 Φεβρουαρίου.