Ζούμε στο timeline που παιχνίδι του PlayStation θα έρθει στα Switch και Xbox

Και από την πρώτη μέρα στο Xbox Game Pass
01 Φεβρουαρίου 2022 20:51
Ζούμε στο timeline που παιχνίδι του PlayStation θα έρθει στα Switch και Xbox

Αν πριν μερικά χρόνια σας έλεγε κάποιος πως ένα από τα εσωτερικά στούντιο της Sony δε θα κυκλοφορούσε τα παιχνίδια του αποκλειστικά για τις PlayStation κονσόλες, αλλά θα τα έφερνε και στο αντίπαλο δέος της Nintendo και του Xbox, μάλλον θα νομίζατε πως πρόκειται για φάρσα.

Κι’ όμως, δεν είναι. Ζούμε και επίσημα στο timeline που παιχνίδι του PlayStation έρχεται στα Switch και Xbox. Ο λόγος γίνεται για το MLB The Show 22, το οποίο αναπτύσσεται από την Sony San Diego των PlayStation Studios και μόλις ανακοινώθηκε.

Η γνωστή baseball σειρά είχε ξεκινήσει πέρυσι με τα πρώτη της βήματα προς την multiplatform κατεύθυνση, κυκλοφορώντας και για τις Xbox κονσόλες. Φέτος, λοιπόν, στη λίστα έρχεται να προστεθεί και η υβριδική κονσόλα της Nintendo και πλέον μένουν εκτός μόνο οι PC gamers.

Αξίζει να σημειωθεί πως το MLB The Show 22 θα κάνει το ντεμπούτο του στις 5 Απριλίου και μάλιστα θα περιλαμβάνεται και φέτος στο Xbox Game Pass από την πρώτη μέρα της κυκλοφορίας του.

Αν θέλετε να δείτε, λοιπόν, κάτι πραγματικά περίεργο, ορίστε το λογότυπο του PlayStation σε ένα εξώφυλλο παιχνιδιού για Nintendo κονσόλα.