Θεότρελο το νέο gameplay trailer του Shadow Warrior 3

Και επιβεβαιώνει την ημερομηνία κυκλοφορίας
01 Φεβρουαρίου 2022 08:41
Θεότρελο το νέο gameplay trailer του Shadow Warrior 3

Η Devolver Digital ετοιμάζει αρκετά χρόνια την επιστροφή του Shadow Warrior με το 3ο κεφάλαιο και πριν μερικές εβδομάδες σας είχαμε ενημερώσει πως μάθαμε τελικά την ημερομηνία κυκλοφορίας του. Συγκεκριμένα, είχε διαρρεύσει μέσα από το PlayStation Store, ωστόσο η Devolver Digital δεν είχε επιβεβαιώσει αν αυτό ισχύει ή όχι.

Τώρα, μέσα από ένα ολοκαίνουργιο gameplay trailer που έδωσε στη δημοσιότητα, μάθαμε και επίσημα πως το Shadow Warrior 3 θα κάνει το ντεμπούτο του -μετά από αρκετές καθυστερήσεις, την 1η του Μαρτίου. Με έναν πανέξυπνο τρόπο και με πολύ χιούμορ, το νέο βίντεο μας παρουσιάζει τα όπλα του πρωταγωνιστή και γενικά τους gameplay μηχανισμούς όπως το wall run και το grapple hook.

Το Shadow Warrior 3 θα συνεχίσει τις τρελές περιπέτειες του Lo Wang, ο οποίος για άλλη μια φορά είναι πανέτοιμος με σπαθιά, Katana και πολλά άλλα όπλα να διαλύσει τα πάντα στο Neo-Feudal της Ιαπωνίας, ώστε να αιχμαλωτίσει έναν αρχαίο δράκο.

Τέλος, σε περίπτωση που δεν το γνωρίζετε, πρόκειται για το έκτο κεφάλαιο στο διάσημο ninja-shooter, το οποίο έγινε reboot από το πολωνικό στούντιο το 2013, ενώ προηγουμένως άνηκε στην 3D Realms.

Το Shadow Warrrior 3 αναμένεται να κυκλοφορήσει για PC, Xbox και PlayStation κονσόλες την 1η του Μαρτίου 2022. Δείτε τα νέα πλάνα μέσα από τον player που ακολουθεί.