Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για τους χαρακτήρες του Tiny Tina’s Wonderlands (ΒΙΝΤΕΟ)

Προ των πυλών η κυκλοφορία του τίτλου
31 Ιανουαρίου 2022 17:24
Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για τους χαρακτήρες του Tiny Tina’s Wonderlands (ΒΙΝΤΕΟ)

Η Gearbox έδωσε στη δημοσιότητα ακόμη ένα trailer από το επερχόμενο Tiny Tina’s Wonderlands, το οποίο θέλει να σας παρουσιάσει μερικές πτυχές του gameplay. Η επιβίωση είναι σημαντικό κομμάτι στο νέο spin-off του Borderlands και για να τα βγάλετε εις πέρας θα χρειαστείτε κουράγιο και πολλά, πολλά όπλα -όπως επισημαίνει η ομάδα ανάπτυξης.

Εκτός από τα όπλα, όμως, το Tiny Tina’s Wonderlands υπόσχεται και πολλές μαγείες, καθώς στο νέο trailer παρουσιάζονται και μερικοί άλλοι χαρακτήρες, όπως είναι ο “Graveborn”, ο οποίος έχει σκοτεινές δυνάμεις και πολεμάει με μαύρη μαγεία. Επόμενο class είναι ο "Spore Warden", που ειδικεύεται σε πιο “nature” δυνάμεις και έχει το τόξο του ως powerful weapon.

Αξιοσημείωτο είναι το καστ των ηθοποιών που πλαισιώνουν το project, όπως ο Andy Samberg που έχουμε γνωρίσει στο Brooklyn Nine-Nine, ο Will Arnett που είναι γνωστός από το καρτούν BoJack Horseman και φυσικά η Ashly Burch ως Tiny Tina.

Το Tiny Tina’s Wonderlands θα κυκλοφορήσει στις 25 Μαρτίου για PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X|S και PC.