Επέτειος 25 χρόνων για το Final Fantasy 7 και η Square Enix έχει ένα μήνυμα για τους παίκτες

Πρώτη κλεφτή αναφορά στο Part II του remake;
31 Ιανουαρίου 2022 16:15
Επέτειος 25 χρόνων για το Final Fantasy 7 και η Square Enix έχει ένα μήνυμα για τους παίκτες

Σαν σήμερα, 31 Ιανουαρίου του 1997, το Final Fantasy 7 έκανε το ντεμπούτο του στην Ιαπωνία για το πρώτο PlayStation, γράφοντας το όνομά του με χρυσά γράμματα στην gaming ιστορία, αφού ακόμη θεωρείται ένα από τα καλύτερα JRPGs όλων των εποχών.

Η Square Enix, λοιπόν, γιορτάζει τώρα την 25η επέτειο του τίτλου, με ένα κοινό μήνυμα από τον director και τον writer του αρχικού παιχνιδιού. Συγκεκριμένα, ο director του Final Fantasy 7 και producer του remake, Yoshinori Kitase, αφού ευχαρίστησε τους παίκτες, δήλωσε:

Το Final Fantasy 7 επανεμφανίστηκε ως το πιο πρόσφατο παιχνίδι της σειράς για άλλη μια φορά, με τίτλους όπως τα Final Fantasy 7 Remake και Final Fantasy 7 The First Soldier, ενώ μπορείτε να περιμένετε ακόμη περισσότερες συναρπαστικές εξελίξεις στο μέλλον!

Προφανώς μια από τις εξελίξεις που περιμένει με ανυπομονησία η κοινότητα είναι το δεύτερο κεφάλαιο του remake, αφού το πρώτο που κυκλοφόρησε το 2020 δεν ολοκλήρωσε την εκ νέου αφήγηση της ιστορίας. Μάλιστα, στο άκρως αναμενόμενο Final Fantasy 7 Remake Part II φαίνεται πως αναφέρθηκε εμμέσως και ο Tetsuya Nomura, ο οποίος σχεδίασε τους χαρακτήρες του αρχικού τίτλου και είναι director του remake.

Αναλυτικότερα, ο Nomura επισήμανε:

Θα υπάρξουν ακόμη περισσότερα Final Fantasy 7 projects στο μέλλον, το οποίο ξεκίνησαν μετά το remake.

Ο πληθυντικός αριθμός στις δηλώσεις του Nomura είναι αξιοσημείωτος, οπότε φαίνεται πως πέρα από το Part II και το Final Fantasy 7 Ever Crisis που προορίζεται για mobiles συσκευές, η Square Enix έχει ακόμη πιο φιλόδοξα σχέδια, τα οποία ωστόσο παραμένουν ακόμη άγνωστα.

Ανεξαρτήτως, παρακάτω μπορείτε να βρείτε ολόκληρο το μήνυμα των δύο Ιαπώνων developers, καθώς και δύο επετειακά εικαστικά που δημοσίευσε η Square Enix, με τους Cloud, Sephiroth και Zack.