Το Evil Dead: The Game καθυστερεί και θα φτάσει “Παρασκευή και 13”…Μαΐου!

Επίσημη ανακοίνωση από την εταιρία
30 Ιανουαρίου 2022 10:19
Το Evil Dead: The Game καθυστερεί και θα φτάσει “Παρασκευή και 13”…Μαΐου!

Η Boss Team Games σε συνεργασία με την Saber Interactive ανακοίνωσαν πρόσφατα ότι το Evil Dead: The Game θα περιλαμβάνει όλο το cast της αρχικής ταινίας του Sam Raimi. Έτσι, εκτός από τον Bruce Campbell που γνωρίζαμε ήδη, στο cast θα δούμε και τους Ellen Sandweiss, Hal Delrich, Marcus Gilbert, Ray Santiago, Dana DeLorenzo, Betsy Baker, Theresa Tilly και Richard DeManincor.

Ωστόσο, φαίνεται πως θα καθυστερήσετε ακόμη περισσότερο για να παίξετε τον τίτλο, καθώς η ομάδα ανάπτυξης επιβεβαίωσε πως χρειάζεται περισσότερο χρόνο για την ανάπτυξη. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να καθυστερήσει για άλλη μια φορά το παιχνίδι και δε θα κυκλοφορήσει τον Φεβρουάριο που αρχικά προοριζόταν.

Έτσι, θα πρέπει να κάνετε λιγάκι υπομονή γιατί τελικά το Evil Dead: The Game θα κυκλοφορήσει την Παρασκευή, 13 Μαΐου 2022 (Παρασκευή και 13 κανείς;).

Δείτε την επίσημη ανακοίνωση της εταιρίας:

Όντας εμπνευσμένος από τις horror ταινίες, ο τίτλος φέρνει ξανά στο προσκήνιο τους χαρακτήρες από το franchise, που έρχονται αντιμέτωποι με zombies και όχι μόνο. Έτσι εσείς, παρέα με ακόμη τρεις παίκτες πρέπει να ενώσετε τις ικανότητές σας για να τα βγάλετε πέρα.

Το Evil Dead: The Game βρίσκεται υπό ανάπτυξη για τα PlayStation, Xbox, Nintendo Switch και PC.