Gotham Knights και Hogwarts Legacy θα κυκλοφορήσουν κανονικά μέσα στο 2022

Επίσημη ανακοίνωση από τον Jason Kilar
28 Ιανουαρίου 2022 14:21
Gotham Knights και Hogwarts Legacy θα κυκλοφορήσουν κανονικά μέσα στο 2022

Το Gotham Knights είναι όπως γνωρίζουμε εδώ και καιρό το spin-off παιχνίδι στο σύμπαν του Batman και έρχεται από την WB Games Montréal, που θέλει να μας διηγηθεί μια νέα ιστορία με αγαπητούς χαρακτήρες της DC. Ωστόσο, τον τελευταίο καιρό υπάρχουν κάποιες αμφιβολίες αν ο τίτλος θα έρθει όντως μέσα στη χρονιά, μιας και η βιομηχανία συνεχίζει να δυσκολεύεται λόγω της πανδημίας.

Τώρα, μέσα από ένα νέο tweet, το αφεντικό της Warner Media, Jason Kilar, ήρθε να καθησυχάσει τους παίκτες και επιβεβαίωσε πως το Gotham Knights θα έρθει κανονικά μέσα στο 2022, όπως και το Hogwarts Legacy, το οποίο και αυτό είχε λάβει καθυστέρηση.

Η αποστολή μας μέσα στο 2022 είναι να κυκλοφορήσουμε το HBO Max σε περισσότερες χώρες, το CNN+, όπως επίσης και τα αναμενόμενα παιχνίδια μας.

Σε αυτή τη νέα ιστορία της Gotham, οι ήρωες καλούνται να λύσουν διάφορα μυστήρια που συνδέονται με τη ζοφερή οργάνωση "Court of Owls" που κρύβει μια μακρά ιστορία στη Gotham και θα έρθουν αντιμέτωποι με διάφορους villains σε «επικών διαστάσεων μάχες».

Όπως είχε μεταφέρει στο παρελθόν η Warner, πρόκειται για ένα μεγάλης κλίμακας παιχνίδι με δυναμικό-ανοιχτό κόσμο. Οι Nightwing, Robin, Red Hood και Batgirl, θα έχουν πολλά ξεχωριστά abilities, όπλα και συγκεκριμένες κινήσεις.

Το Gotham Knights αναμένεται κανονικά να κυκλοφορήσει στους ηλεκτρονικούς υπολογιστές, τα PS5 και Xbox Series X | S, καθώς και στις κονσόλες προηγούμενης γενιάς PS4 και Xbox One μέσα στο 2022.