Αυτό είναι το δωρεάν “ποδοσφαιράκι” που θέλει να ξεπεράσει τα FIFA και eFootball (ΒΙΝΤΕΟ)

Δείτε τα πρώτα πλάνα από το UFL
27 Ιανουαρίου 2022 23:13
Αυτό είναι το δωρεάν “ποδοσφαιράκι” που θέλει να ξεπεράσει τα FIFA και eFootball (ΒΙΝΤΕΟ)

To UFL είναι το νέο ποδοσφαιρικό παιχνίδι που θέλει να πάρει ένα κομμάτι από την πίτα των FIFA και eFootball. Πρόκειται για έναν τίτλο που βρίσκεται υπό ανάπτυξη εδώ και έξι χρόνια από το στούντιο “ Strikerz” και θα έρθει “όταν αυτό θα είναι έτοιμο”.

Αξίζει να αναφερθεί, πως θα καταφθάσει για Xbox και PlayStation κονσόλες, ως free-to-play και δε θα είναι “pay to win” όπως άλλα παιχνίδια, σύμφωνα με την ομάδα ανάπτυξης. Μάλιστα, έγινε γνωστό πως φτιάχνεται με την Unreal Engine.

Το UFL θα υποστηρίζει ranked και unraked ματς και θα σας επιτρέπει να παίξετε offline με 2v2 ή 3v3 ματσάκια, ενώ θα έρχονται ανά καιρούς και διάφορα σπέσιαλ events. Ωστόσο, το “ζουμί” βρίσκεται στο football league, στο οποίο θα μπορείτε να φτιάξετε τη δική σας ομάδα και να ανεβείτε division.

Στο νέο βίντεο που θα δείτε και εσείς παρακάτω, εκτός από τα πρώτα in-game πλάνα, η Strikerz μιλάει για τη διάρκεια της ανάπτυξης και εξηγεί ότι αυτή τη στιγμή βρίσκεται στα τελικά στάδια, προτού δηλαδή βεβαιωθεί πως ο τίτλος είναι έτοιμος για την κυκλοφορία του.

Το UFL θα κυκλοφορήσει φέτος για Xbox Series X|S, Xbox One, PS5 και PS4.

Tags: