Αυτά είναι τα γραφικά του Horizon Forbidden West στο PS4 Pro (ΒΙΝΤΕΟ)  

Πρώτη ματιά στην συγκεκριμένη έκδοση

Αυτά είναι τα γραφικά του Horizon Forbidden West στο PS4 Pro (ΒΙΝΤΕΟ)

Δε χωρά αμφιβολία πως το Horizon Forbidden West είναι μια από τις πιο αναμενόμενες κυκλοφορίες του PlayStation οικοσυστήματος, για την οποία ανυπομονούν τόσο οι κάτοχοι PS4 όσο και οι κάτοχοι PS5.

Μέχρι στιγμής έχουμε δει άφθονα πλάνα από την next-gen έκδοση του τίτλου της Guerrilla, καθώς και μερικά από την έκδοση του απλού PS4. Ωστόσο, μέχρι και σήμερα δεν είχε αποκαλυφθεί ποτέ το πως θα τρέχει το παιχνίδι στο mid-gen refresh του PS4, στο αναβαθμισμένο PS4 Pro. Αυτό έρχεται να αλλάξει τώρα, αφού μέσα από το PlayStation Blog είδαμε επιτέλους πως θα είναι τα γραφικά του Horizon Forbidden West στην εν λόγω κονσόλα. Τα σχετικά κλιπ που δημοσιεύθηκαν ακολουθούν παρακάτω.

Τα πρώτα πλάνα από το Horizon Forbidden West στο PlayStation 4 Pro:

Αξίζει να σημειωθεί πως το παιχνίδι έχει γίνει πλέον «χρυσό», όπως σας ενημερώσαμε. Παράλληλα, πρόσφατα η Guerilla Games αποκάλυψε το επίσημο story trailer του, πως θα δείχνει το παιχνίδι στο απλό PS4, ενώ έδειξε και αρκετά νέα πλάνα από το σύστημα μάχης του τίτλου, καθώς και από τους επιβλητικούς μηχανικούς εχθρούς που θα βρούμε στον κόσμο του, όπως το γιγαντιαίο Slitherfang.

Τέλος, στις αρχές του έτους αποκαλύφθηκε και ένα ολοκαίνουργιο VR παιχνίδι στον κόσμο του Horizon, το Call of the Mountain. Περισσότερα για αυτό μπορείτε να βρείτε πατώντας εδώ.

Το Horizon Forbidden West βρίσκεται αναμένεται να κυκλοφορήσει αποκλειστικά για το PlayStation 4 και το PlayStation 5 στις 18 Φεβρουαρίου του 2022.