Νέο Uncharted δια χειρός Naughty Dog; Τι απάντα το στούντιο

Νέες δηλώσεις από τον director του Lost Legacy
27 Ιανουαρίου 2022 13:14
Νέο Uncharted δια χειρός Naughty Dog; Τι απάντα το στούντιο

Το Uncharted: Legacy of Thieves Collection αναμένεται να κυκλοφορήσει αύριο, Παρασκευή 28 Ιανουαρίου, φέρνοντας τα Uncharted 4: A Thief’s End και Uncharted: The Lost Legacy στο PS5 και προσεχώς και στο PC.

Με αφορμή, λοιπόν, την κυκλοφορία του remastered πακέτου, ο creative director του Lost Legacy, Shaun Escayg, παραχώρησε μια συνέντευξη στο GamesRadar, στην οποία άφησε να εννοηθεί πως υπάρχουν πιθανότητες να δούμε και κάποιο ολοκαίνουργιο κεφάλαιο. Συγκεκριμένα, το μέσο τον ρώτησε αν η Naughty Dog ενδιαφέρεται να φτιάξει ένα νέο Uncharted παιχνίδι κάποια στιγμή στο μέλλον.

Ο Escayg έδωσε την εξής χαρακτηριστικά απάντηση:

Νομίζω πως με σιγουριά μπορούμε να πούμε: ‘ποτέ μη λες ποτέ’.

Ναι, το Uncharted είναι franchise που αγαπάμε. Το στούντιο το αγαπάει, εγώ το αγαπάω και ο Kurt (co-lead designer του Uncharted 4) το αγαπάει. Είναι ένας κόσμος από τον οποίο θα θέλαμε να δούμε περισσότερα. Αυτό μπορώ να το πω με βεβαιότητα.

Όπως φαίνεται, λοιπόν, η Naughty Dog όχι απλώς δεν αποκλείει το ενδεχόμενο, αλλά ξεκαθαρίζει πως αγαπά τη σειρά και έτσι θέλει να εξερευνήσει τον κόσμο των Uncharted περισσότερο. Πρόσφατα σας ενημερώσαμε πως το στούντιο εργάζεται σε πολλαπλά παιχνίδια ταυτόχρονα. Λέτε ένα από αυτά να είναι νέο Uncharted;