ΔΙΑΡΡΟΗ: Έρχεται ολοκαίνουργιο Call of Duty: Warzone 2

Μάθαμε τι ακριβώς θα συμβεί με τη σειρά στο PlayStation
26 Ιανουαρίου 2022 17:46
ΔΙΑΡΡΟΗ: Έρχεται ολοκαίνουργιο Call of Duty: Warzone 2

Πριν μερικές ημέρες, η ανακοίνωση πως η Microsoft ξεκίνησε τις διεργασίες εξαγοράς της Activision Blizzard, μιας εκ των μεγαλύτερων thid-party publishers της αγοράς, ήρθε να ταράξει τα νερά της gaming βιομηχανίας. Από τότε έχουν ακουστεί πολλά για το μέλλον της σειράς Call of Duty, όπως για παράδειγμα ότι εξετάζεται το ενδεχόμενο να σταματήσουν οι ετήσιες κυκλοφορίες.

Φυσικά, ένα από τα σημαντικότερα θέματα που προέκυψαν έχει να κάνει με την αποκλειστικότητα των μελλοντικών παιχνιδιών στις Xbox κονσόλες. Ο επικεφαλής του gaming τμήματος της Microsoft, Phil Spencer, τόνισε πως η εταιρία θα τιμήσει τα υπάρχοντα συμβόλαια, αλλά η απάντησή του δεν ήταν εντελώς ξεκάθαρη για το τι θα γίνει πραγματικά στο μέλλον.

Τώρα, περισσότερο φως στην υπόθεση έρχεται να ρίξει ο εξαιρετικά έμπιστος δημοσιογράφος του Bloomberg, Jason Schreier. Σύμφωνα, λοιπόν, με το νέο του ρεπορτάζ, τα επόμενα τρία Call of Duty παιχνίδια θα κυκλοφορήσουν και στις PlayStation κονσόλες.

Οι κάτοχοι PlayStation, επομένως, μπορούν να περιμένουν το φετινό Call of Duty του 2022, το οποίο φημολογείται πως είναι το νέο Modern Warfare 2 από την Infinity Ward, καθώς και το Call of Duty του 2023, στο οποίο εργάζεται η Treyarch.

Η συμφωνία που έχει ήδη υπογραφεί πριν την εξαγορά από τη Microsoft, περιλαμβάνει και το επόμενο Call of Duty: Warzone 2. Ναι, η Activision ετοιμάζει μια ολοκαίνουργια έκδοση του εξαιρετικά δημοφιλούς free-to-play battle royale της, η οποία όπως πρόσθεσε ο leaker Tom Henderson θα κυκλοφορήσει μόνο για PC, PS5 και Xbox Series X|S.

Πρόκειται για ένα εξ’ ολοκλήρου νέο παιχνίδι για τις σύγχρονες πλατφόρμες, το οποίο δεν θα έχει απομεινάρια του παρελθόντος, όπως παλιότερα όπλα.

Τέλος, το ρεπορτάζ του Jason κλείνει αναφέρει πως μετά τα τρία αυτά Call of Duty παιχνίδια είναι άγνωστο το τι θα κάνει η Microsoft, επισημαίνοντας συγχρόνως πως και με τη Bethesda τιμήθηκαν μεν τα συμβόλαια που είχαν υπογραφεί ήδη, αλλά μετά τα παιχνίδια της έγιναν αποκλειστικά.