Το PS5 κάνει τη ζωή των παικτών ευκολότερη με το νέο του χαρακτηριστικό

Κάτι που ζητούσε εδώ και καιρό η κοινότητα
26 Ιανουαρίου 2022 16:25
Το PS5 κάνει τη ζωή των παικτών ευκολότερη με το νέο του χαρακτηριστικό

Σύμφωνα με δεκάδες αναφορές χρηστών στο Reddit και στο Twitter, η Sony φαίνεται πως ξεκίνησε την σταδιακή ενεργοποίηση ενός ολοκαίνουργιου χαρακτηριστικού για το PlayStation 5.

Περνώντας σε λεπτομέρειες, η νέα λειτουργία της κονσόλας αφορά τα screenshots και τα βίντεο που τραβάτε με το ‘Create’ πλήκτρο. Αυτά πλέον υπάρχει η δυνατότητα να ανεβαίνουν απευθείας στο cloud και να είναι προσβάσιμα για 14 ημέρες μέσα από το PlayStation App για Android ή iOS.  

Αυτό σημαίνει πως με το που τραβάτε ένα screenshot όσο παίζετε στο PS5 σας, αυτό μπορεί να έρχεται απευθείας στο κινητό σας και από εκεί να κάνετε με ευκολία share σε όποιο social media θέλετε ή γενικά να το χρησιμοποιήσετε όπως επιθυμείτε. Μέχρι τώρα έπρεπε να κάνετε share απευθείας από την κονσόλα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ή να εξάγετε το περιεχόμενό σας με USB μέσο, κάτι που σαφώς δεν ήταν ιδιαίτερα βολικό.

Να σημειωθεί πως για την ώρα το χαρακτηριστικό φαίνεται να είναι διαθέσιμο μόνο για ορισμένους χρήστες στην Αμερική, οι οποίοι έλαβαν την παραπάνω ειδοποίηση όταν άνοιξαν την Media Gallery εφαρμογή.

Δεν υπάρχει ακόμη κάποια επίσημη ανακοίνωση της Sony για το πότε θα γίνει ευρέως διαθέσιμη η λειτουργία για όλους τους παίκτες στον υπόλοιπο πλανήτη, ωστόσο δεν αναμένεται να αργήσει ιδιαίτερα.