Το νέο βίντεο του Black Myth: WuKong έχει χιούμορ και πολλές…γάτες!

Και όχι κάποια gameplay πλάνα
26 Ιανουαρίου 2022 11:54
Το νέο βίντεο του Black Myth: WuKong έχει χιούμορ και πολλές…γάτες!

Το Game Science Studio μετά από μήνες σιωπής επιστρέφει και κυκλοφορεί νέα πλάνα από την ανάπτυξη του επερχόμενου Black Myth: WuKong. Δυστυχώς, η ομάδα ανάπτυξης δεν έχει αυτή τη στιγμή κάποια νέα gameplay πλάνα για να δείξει, καθώς το νέο βίντεο μιλάει για την ανάπτυξη και την τεχνολογία που χρησιμοποιεί στον τίτλο.

Μέσα από ένα βίντεο που διαρκεί 13 λεπτά περίπου, το Game Science Studio μάς παρουσιάζει ελάχιστα gameplay πλάνα, καθώς οι προγραμματιστές μιλούν για το motion capture που έχει γίνει στον πρωταγωνιστή, καθώς και σε πολλές…γάτες. Όλα αυτά για τον εορτασμό της Κινεζικής Πρωτοχρονιάς και την έναρξη του “Year of the Tiger”.

Σε περίπτωση που δεν το γνωρίζετε, το εν λόγω project βασίζεται σε ένα έπος της κινεζικής μυθολογίας, το “Journey to the West”, που η συγγραφή του έγινε τον 16ο αιώνα κατά τη δυναστεία των “Ming”. Από τα πρώτα κιόλας πλάνα που είχαν δημοσιευθεί, το παιχνίδι είχε γίνει πολύ γρήγορα viral στο διαδίκτυο.

Το Black Myth: Wu Kong βρίσκεται υπό ανάπτυξη για PC και κονσόλες, ενώ ακόμη δεν υπάρχει ημερομηνία κυκλοφορίας. Δείτε το νέο βίντεο μέσα από τον player που ακολουθεί.

Tags: