Δείτε τα απίθανα γραφικά του “remaster” Resident Evil 4 που έφτιαξε η κοινότητα (ΒΙΝΤΕΟ)

Θα έρθει εντελώς δωρεάν τον Φεβρουάριο
26 Ιανουαρίου 2022 08:21
Δείτε τα απίθανα γραφικά του “remaster” Resident Evil 4 που έφτιαξε η κοινότητα (ΒΙΝΤΕΟ)

Οι fans του Resident Evil και συγκεκριμένα του Resident Evil 4 είναι πολλοί και τα τελευταία χρόνια μια ομάδα ανθρώπων έχει στα σκαριά μία “remaster” έκδοση της PC έκδοσης του τίτλου. Ο λόγος γίνεται για το Resident Evil 4 HD Project, το οποίο φτιάχνεται από την κοινότητα τα τελευταία οκτώ χρόνια και θέλει να βελτιώσει το συνολικό οπτικό αποτέλεσμα του παιχνιδιού.

Το remaster πακέτο θα κυκλοφορήσει εντελώς δωρεάν σε λίγες ημέρες και πλέον κυκλοφόρησαν νέα βίντεο από τη δουλειά που έχει γίνει και όπως θα δείτε και εσείς, οι διαφορές σε σχέση με την αρχική HD έκδοση της Capcom είναι τεράστιες. Το πακέτο αυτό εκτός από textures υψηλής ευκρίνειας, αναβαθμίζει και τα cutscenes σε HD ανάλυση, φέρνει την 21:9 υποστήριξη, το Depth of Field της έκδοσης του GameCube και πολλές ακόμη βελτιώσεις.

Το κάθε texture που θα δείτε έχει δουλευτεί ξανά, ενώ παράλληλα έχουν βελτιωθεί όλα τα μοντέλα των χαρακτήρων και των εφέ. Δείτε μερικές εικόνες παρακάτω:

Περισσότερες πληροφορίες για αυτό το project θα βρείτε εδώ.

Το Resident Evil 4 HD Project θα γίνει διαθέσιμο εντελώς δωρεάν στις 2 Φεβρουαρίου. Το remaster pack είναι συμβατό με την Ultimate HD έκδοση του παιχνιδιού που κυκλοφόρησε το 2014 για τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές.