Δείτε τα starters και άλλα πολλά στο νέο trailer του Pokémon Legends: Arceus

Προ των πυλών η κυκλοφορία του νέου Pokémon παιχνιδιού
25 Ιανουαρίου 2022 18:04
Δείτε τα starters και άλλα πολλά στο νέο trailer του Pokémon Legends: Arceus

Το Pokémon Legends: Arceus βρίσκεται λίγες ώρες πριν τη μεγάλη κυκλοφορία του και η Nintendo μέσα από το επίσημο κανάλι της σειράς, έδωσε στα φώτα της δημοσιότητας το νέο trailer του παιχνιδιού.

Ο τίτλος του trailer είναι “Hisuian. Final. Starter. Evolutions.” και όπως μαρτυράει θέλει να μας δείξει τα starter Pokémon που θα επιλέξετε σε αυτό το ταξίδι σας, καθώς και τις μορφές αυτών και άλλων πλασμάτων.

Το Arceus δε θα είναι εντελώς ελεύθερο, όσον αφορά τον κόσμο του. Παρόλο που πολλοί παίκτες είχαν εντοπίσει από τα trailer πολλές ομοιότητες στο open world του πράγματος με το Breath of the Wild φαίνεται πως κεντρική του ιδέα θα λειτουργεί αλλιώς και φέρνει περισσότερο στα Monster Hunter.

Ο τίτλος θα σας δίνει την ελευθερία να πιάσετε Pokémon σε ένα πλήρως 3D περιβάλλον, με τα πλάσματα να είναι ελευθέρα πλέον στο χάρτη και να τα βλέπετε. Επίσης, στο Arceus θα μπορείτε να περιηγείστε με mounts, να κάνετε fly ή surf με πιο "special" Pokémon.

Το Pokémon Legends Arceus θα κυκλοφορήσει στις 28 Ιανουαρίου του 2022 αποκλειστικά για το Nintendo Switch. Δείτε τα δύο βίντεο παρακάτω.