Έτσι θα δείτε ποιο PS4 ή PS5 παιχνίδι έχετε παίξει περισσότερο

Μέσα στη χρονιά που πέρασε
24 Ιανουαρίου 2022 16:13
Έτσι θα δείτε ποιο PS4 ή PS5 παιχνίδι έχετε παίξει περισσότερο

Βρισκόμαστε ακόμη στον πρώτο μήνα του 2022, οπότε σίγουρα δεν είναι αργά για έναν απολογισμό του προηγούμενου έτους. Έτσι, το PlayStation έκανε διαθέσιμο το PlayStation 2021 Wrap-Up report.

Μέσα από αυτό μπορείτε να κάνετε μια ανασκόπηση της gaming χρονιάς σας στα PS4 ή PS5 και να δείτε ποιο είναι το παιχνίδι έχετε παίξει περισσότερο μέσα στη χρονιά που πέρασε, πόσα trophies κερδίσατε, πόσες ώρες παίξατε συνολικά, καθώς και άλλα πολύ ενδιαφέροντα στατιστικά.

Το μόνο που έχετε να κάνετε για να δείτε το δικό σας PlayStation 2021 Wrap-Up report είναι να επισκεφτείτε την επίσημη ιστοσελίδα που ετοίμασε η Sony και να συνδεθείτε με τον PSN λογαριασμό σας. Η πλατφόρμα θα είναι ανοιχτή μέχρι τις 20 Φεβρουαρίου.

Αξίζει να σημειωθεί πως παράλληλα μπορείτε να δείτε να και στατιστικά για όλη την κοινότητα, όπως για παράδειγμα ποιο είναι το πιο δημοφιλές όπλο στο Returnal ή το ποσοστό των παικτών που συνάντησαν την Kit στο Ratchet & Clank: Rift Apart.

Το PlayStation 2021 Wrap-Up report σας θα περιλαμβάνει και έναν κωδικό για να κατεβάσετε τέσσερα δωρεάν avatars για χρήση τόσο στο PS5 όσο και στο PS4.