O Logan Paul αρνείται ότι έστησε το σκάνδαλο με τις κάρτες Pokémon των $3.5 εκ.

Και ότι το έκανε για τη δημοσιότητα
20 Ιανουαρίου 2022 17:32
O Logan Paul αρνείται ότι έστησε το σκάνδαλο με τις κάρτες Pokémon των $3.5 εκ.

Την προηγούμενη εβδομάδα είχε γίνει viral η υπόθεση του Logan Paul και των ψεύτικων -όπως αποδείχτηκαν- συλλεκτικών καρτών Pokémon που αγόρασε αξίας $3.5 εκατομμυρίων δολαρίων. Ο διάσημος YouTuber και influencer πλέον δέχεται τα πυρά χιλιάδων χρηστών στα social media που τον κατηγορούν πως έστησε το σκηνικό στο όνομα της δημοσιότητας

Μιλώντας όμως στο δικό του podcast ο Paul θέλησε να απαντήσει σε όλες αυτές τις κατηγορίες, με τον ίδιο να τις αρνείται

Βλέπω στα σχόλια. Νομίζουν ότι υποκρινόμασταν. Νομίζουν ότι ήταν ψεύτικο το σκηνικό, αλλά δεν ήταν. Το να βρίσκεσαι σε εκείνο το δωμάτιο εκείνη τη βραδιά ήταν θλίψη. Η ενέργεια και το τραγικό αίσθημα ήταν γλαφυρό σε όλους. 

3.5 εκατομμύρια δολάρια για γ****α GI Joe. Δεν το πιστεύω. Ήταν μια θλιβερή μέρα. Δεν μπορείς απλά να εξαπατάς κάποιον για εκατομμύρια δολάρια χωρίς να υπάρχουν νομικές επιπτώσεις. 

Σε αυτό το σημείο όμως να πούμε ότι ο Paul έλαβε ήδη μια αποζημίωση για τα $3.5 εκατομμύρια, κάτι το οποίο είχε αναφέρει σαν disclaimer στο unboxing βίντεο πριν ανοίξει τα κουτιά των καρτών. Επίσης δήλωσε ότι πιστεύει πως οι διαστάσεις που πήρε το θέμα ίσως να βοηθήσουν να βρεθούν οι απατεώνες πίσω από τις ψεύτικες κάρτες Pokémon. 

Ένα μικρό μέρος του ποσού όμως έλαβε σαν αποζημίωση καθώς τώρα μαζί με τον πωλητή προσπαθούν να βρουν ποιοι τους τις προώθησαν, ούτως ώστε να πάρει πίσω και τα υπολειπόμενα $2.7 εκατομμύρια.