Τον επόμενο μήνα θα παίζετε God of War όπου και αν βρίσκεστε με το Steam Deck

Υποστηρίζεται κανονικά ο τίτλος
20 Ιανουαρίου 2022 09:21
Τον επόμενο μήνα θα παίζετε God of War όπου και αν βρίσκεστε με το Steam Deck

Πριν από μερικές ημέρες, το God of War κυκλοφόρησε στους ηλεκτρονικούς υπολογιστές, μέσα από ένα εξαιρετικό port για το οποίο μπορείτε να μάθετε περισσότερα στο αναλυτικό μας review πατώντας εδώ.

Κάπως έτσι η πολυβραβευμένη περιπέτεια του Kratos έγινε πιο προσβάσιμη από ποτέ και όπως φαίνεται σύντομα θα μπορείτε να την απολαύσετε κυριολεκτικά όπου και αν βρίσκετε. Αναλυτικότερα, το υψηλόβαθμο στέλεχος του PlayStation, Shuhei Yoshida, ανάρτησε μια φωτογραφία στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter, στην οποία δείχνει το God of War να τρέχει στο Steam Deck.

Μπορείτε να δείτε την εν λόγω δημοσίευση παρακάτω.

Αυτό, λοιπόν, σημαίνει πως ο τίτλος της Santa Monica θα είναι συμβατός με την επερχόμενη φορητή κονσόλα της Valve και έτσι θα μπορείτε να παίξετε παντού, από τον πορσελάνινο θρόνο σας…μέχρι στις διακοπές σας κάπου μακριά από το σπίτι.

O Yoshida δε μοιράστηκε περισσότερες πληροφορίες, όπως το αν το God of War θα αξιοποιεί κάποιο από τα ειδικά χαρακτηριστικά της κονσόλας, όπως η απτική ανάδραση, αλλά και μόνο η συμβατότητα είναι αρκετή.

Να σας υπενθυμίσουμε πως το Steam Deck αναμένεται να κυκλοφορήσει τον Φεβρουάριο του 2022 και η Valve υπόσχεται πως έχει δημιουργήσει το δυνατότερο και πιο πλούσιο σε χαρακτηριστικά gaming handheld στον κόσμο, με 1.6 TFlops, 16GB RAM και επεξεργαστή των 8 threads.