Τα Tilted Towers -η δημοφιλέστερη περιοχή του Fortnite- επιστρέφουν

Και πλέον το παιχνίδι έχει…δράκους;
18 Ιανουαρίου 2022 21:58
Τα Tilted Towers -η δημοφιλέστερη περιοχή του Fortnite- επιστρέφουν

Το νέο patch V19.10 του Fortnite Battle Royale είναι πλέον διαθέσιμο και μεταξύ άλλων επανέφερε τα Tilted Towers. Ναι η δημοφιλέστερη και πιο αναγνωρίσιμη περιοχή του Fortnite βρισκόταν από την πρώτη στιγμή στο αναποδογυρισμένο νησί του Chapter 3, ωστόσο ήταν καλυμμένη από τις καιρικές συνθήκες.

Πλέον το χιόνι και ο πάγος έλιωσαν για να αποκαλύψουν ξανά την πόλη με τους ουρανοξύστες και το χαρακτηριστικό πύργο με το ρολόι. Πρόκειται για μια τοποθεσία που είχε περάσει τα πάνδεινα στις σεζόν του πρώτου chapter, αλλά απουσίαζε πλήρως από το δεύτερο κεφάλαιο του Fortnite. Πλέον, η δραστήρια κοινότητα του παιχνιδιού μπορεί να ξεκινήσει και πάλι τις αναμετρήσεις εκεί, τα memes και όλα όσα ακόμα την έκαναν να λατρέψει την εν λόγω περιοχή.

Αξίζει να σημειωθεί πως πέρα τα Tilted Towers, το νέο update πρόσθεσε στο παιχνίδι και...δράκους, ονόματι Klombos. Τα γιγαντιαία αυτά πλάσματα είναι ακίνδυνα (εκτός αν πάτε γυρεύοντας) και θα περιπλανιούνται στο νησί. Οι παίκτες μπορούν να τα χρησιμοποιήσουν ως μέσο μεταφοράς, καθώς και να τα ταΐσουν για να κερδίσουν τυχαία αντικείμενα.

Τέλος, στο παιχνίδι επιστρέφει και το Grenade Launcher από τις προηγούμενες σεζόν.

Tags: