Πόσους συνδρομητές έχει πλέον το Xbox Game Pass;

Αποκαλύφθηκαν νέα στατιστικά
18 Ιανουαρίου 2022 16:40
Πόσους συνδρομητές έχει πλέον το Xbox Game Pass;

Πριν από λίγα λεπτά σας ενημερώσαμε για την εξέλιξη-βόμβα στη gaming βιομηχανία, με την Microsoft να αποκαλύπτει πως εξαγοράζει την Activision Blizzard για το αστρονομικό ποσό των 70 δισεκατομμυρίων δολαρίων.

Στο πλαίσιο αυτό η κολοσσιαία αμερικανική εταιρία αποκάλυψε και μια σημαντική λεπτομέρεια για την gaming υπηρεσία της. Συγκεκριμένα, «κρυμμένη» στην επίσημη ανακοίνωση ήταν η πληροφορία πως το Xbox Game Pass έχει πλέον περισσότερους από 25 εκατομμύρια συνδρομητές.

Η τελευταία φορά που είχαμε μάθει επίσημα νούμερα ήταν τον Σεπτέμβριο του 2020, δηλαδή πριν από 1 χρόνο και 4 μήνες. Μέσα στο διάστημα αυτό, η συνδρομητική υπηρεσία κατάφερε να αυξήσει σημαντικά την ενεργή βάση της, προσθέτοντας άλλα 10 εκατομμύρια.

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί πως σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση που αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα του Xbox, όσο το δυνατόν περισσότερα παιχνίδια της Activision Blizzard θα έρθουν στα Xbox Game Pass και PC Game Pass, συμπεριλαμβανομένων τόσο νέων παιχνιδιών όσο και τίτλων από το παρελθόν.