Αποκαλύφθηκε “παράξενα” η ημερομηνία κυκλοφορίας του Shadow Warrior 3

Χωρίς καν να πει κάτι η Devolver Digital
18 Ιανουαρίου 2022 12:58
Αποκαλύφθηκε “παράξενα” η ημερομηνία κυκλοφορίας του Shadow Warrior 3

Η Devolver Digital ετοιμάζει αρκετά χρόνια την επιστροφή του Shadow Warrior και πριν μερικούς μήνες είχε μεταφέρει πως η ομάδα ανάπτυξης, Flying Wild Hog, θα χρειαστεί τελικά περισσότερο χρόνο για να δημιουργήσει αυτό που ονειρεύεται, με το Shadow Warrior 3.

Τώρα, φαίνεται πως αποκαλύφθηκε η ημερομηνία κυκλοφορίας του παιχνιδιού, μέσα από την επίσημη σελίδα του στα PlayStation Store και Microsoft Store. Προτού καν ανακοινωθεί επίσημα από την εταιρία, οι επίσημες σελίδες του τίτλου λένε πως θα κυκλοφορήσει τελικά την 1η του Μαρτίου. Μάλιστα έχουν ανοίξει ήδη οι προ-παραγγελίες, που δίνουν δώρο και τα δύο πρώτα παιχνίδια, καθώς και ένα katana skin, στην τιμή των $49,99.

Το Shadow Warrior 3 θα συνεχίσει τις τρελές περιπέτειες του Lo Wang, ο οποίος για άλλη μια φορά είναι πανέτοιμος με σπαθιά, Katana και πολλά άλλα όπλα να διαλύσει τα πάντα στο Neo-Feudal της Ιαπωνίας, ώστε να αιχμαλωτίσει έναν αρχαίο δράκο.

Τέλος, σε περίπτωση που δεν το γνωρίζετε, πρόκειται για το έκτο κεφάλαιο στο διάσημο ninja-shooter, το οποίο έγινε reboot από το πολωνικό στούντιο το 2013, ενώ προηγουμένως άνηκε στην 3D Realms.

Το Shadow Warrrior 3 αναμένεται να κυκλοφορήσει για PC, Xbox και PlayStation κονσόλες.