Η Ubisoft ετοιμάζει VR παιχνίδι που σβήνετε τη φωτιά στην Παναγιά των Παρισίων (ΒΙΝΤΕΟ)

Και θα συνοδεύσει την ταινία "Notre-Dame on Fire"
17 Ιανουαρίου 2022 21:14
Η Ubisoft ετοιμάζει VR παιχνίδι που σβήνετε τη φωτιά στην Παναγιά των Παρισίων (ΒΙΝΤΕΟ)

Η Ubisoft ανακοίνωσε ότι ετοιμάζει ένα VR παιχνίδι με θεματολογία τη φωτιά που ξέσπασε στη Παναγιά των Παρισίων στις 15 Απριλίου 2019. Το συγκεκριμένο VR παιχνίδι θα συνοδεύσει την ομώνυμη ταινία "Notre-Dame on Fire" της γαλλικής εταιρίας παραγωγής Pathé, με την οποία συνεργάζεται η Ubisoft για την παραγωγή του. 

Το παιχνίδι θα σας βάλει στο ρόλο ενός πυροσβέστη που προσπαθεί να σβήσει τη φωτιά και να δραπετεύσει από την Notre-Dame, μιας και η Ubisoft το αποκαλεί σαν "escape game". 

"Η κεντρική ιδέα είναι να βρείτε το δρόμο σας προς την έξοδο του καθεδρικού ναού, να βρείτε αντικείμενα και να πολεμήσετε τη φωτιά, επειδή πρέπει να σώσετε την Παναγία των Παρισίων πριν τελειώσει ο χρόνος." αναφέρει η περιγραφή της Ubisoft. 

Με assets από το Assassin's Creed: Unity

Όπως αποκάλυψε η Ubisoft, το "Notre-Dame on Fire" θα χρησιμοποιεί assets και την λεπτομερή αναπαράσταση που δημιούργησε η Ubisoft για τις ανάγκες του Assassin's Creed: Unity

Προς το παρόν είναι άγνωστο σε ποιες πλατφόρμες θα διατεθεί, ωστόσο το διαφημιστικό υλικό που δόθηκε απεικονίζει ένα HTC Vive Pro 2. 

Ακολουθεί το trailer της ομώνυμης ταινίας η οποία μαζί με το παιχνίδι θα κυκλοφορήσουν τον Μάρτιο του 2022.