PS3 παιχνίδια εμφανίστηκαν στο store του PS5 και οι φήμες φούντωσαν (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Backwards Compatibility ή κάτι εντελώς διαφορετικό
17 Ιανουαρίου 2022 16:37
PS3 παιχνίδια εμφανίστηκαν στο store του PS5 και οι φήμες φούντωσαν (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Το backwards compatibility του PS4 και του PS5 με τα παιχνίδια του PS3 είναι ένα τα πιο περιζήτητα χαρακτηριστικά που θέλει εδώ και χρόνια η κοινότητα, ειδικότερα από τη στιγμή που στην αντίπερα όχθη η Microsoft προσφέρει μια εξαιρετική υλοποίηση με πολλά οφέλη στα Xbox One και Xbox Series X|S για τους τίτλους του Xbox 360 και του αρχικού Xbox.

Τώρα, για άλλη μια φορά οι φήμες ήρθαν να φουντώσουν, αφού παιχνίδια του PlayStation 3 εμφανίστηκαν με τιμές στο PlayStation Store του PS5. Το αξιοσημείωτο είναι πως οι παίκτες ανακάλυψαν καταχωρήσεις μέχρι και για τίτλους που δεν περιλαμβάνονται στο PS Now. Σε περίπτωση που δε γνωρίζετε, στις υποστηριζόμενες χώρες, η συνδρομητική υπηρεσία PS Now προσφέρει πρόσβαση σε τίτλους του PS3 μέσω cloud game streaming.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε μερικές από τις φωτογραφίες των χρηστών που έκαναν το γύρο του διαδικτύου.

Τι μπορεί να σημαίνουν όλα αυτά ωστόσο; Τα πιθανότερα σενάρια είναι δύο:

Το πρώτο είναι να έχουμε να κάνουμε με κάποιο απλό bug, αφού όπως σας ενημερώσαμε η Sony αυτή τη στιγμή έχει ξεκινήσει την απόσυρση του PS Now, το οποίο θα αντικατασταθεί από το δικό της αντίστοιχο Game Pass. Ενδεχομένως, οι παρασκηνιακές ενέργειες προετοιμασίας να προκάλεσαν αυτό το bug.

Το δεύτερο πιθανό σενάριο είναι η Sony πράγματι να βρήκε κάποια λύση και να φέρει επιτέλους το περιζήτητο PS3 Backwards Compatibility στο PS5. Μην ξεχνάτε πως το επόμενο μεγάλο event της φημολογείται πως θα πραγματοποιηθεί το Φεβρουάριο. Οπότε η εμφάνιση των τίτλων στο PS Store ίσως να μην έγινε τυχαία, αλλά να προμηνύει κάποια επικείμενη ανακοίνωση στο event αυτό.