ΦΗΜΗ: Το νέο Call of Duty θα έρθει νωρίτερα και θα είναι συνέχεια του Modern Warfare

Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο Tom Henderson
17 Ιανουαρίου 2022 15:18
ΦΗΜΗ: Το νέο Call of Duty θα έρθει νωρίτερα και θα είναι συνέχεια του Modern Warfare

Τα τελευταία εικοσιτετράωρα ακούγονται φήμες πως το επερχόμενο Call of Duty παιχνίδι, θα καταφθάσει ένα μήνα πριν τη συνηθισμένη ημερομηνία του. Συγκεκριμένα, ο δημοσιογράφος Tom Henderson, ο οποίος έχει διαρρεύσει και άλλα πράγματα στο παρελθόν για το εν λόγω franchise, αλλά και για άλλα παιχνίδια, αναφέρει πως η Activision σκοπεύει να φέρει το νέο COD τον Οκτώβριο.

Ο λόγος; Οι αδύναμες πωλήσεις του Call of Duty Vanguard. Ο Henderson αναφέρει χαρακτηριστικά ότι "άκουσε" πως ο νέος τίτλος, ο οποίος φημολογείται ότι θα είναι συνέχεια του Modern Warfare του 2019, θα έρθει νωρίτερα και αυτό χάρη στις μέτριες πωλήσεις του Vanguard.

Παρόλο που το Vanguard έφτασε στην κορυφή των charts στο PlayStation Store στην Βόρεια Αμερική και στην Ευρώπη, οι συνολικές του πωλήσεις σημείωσαν μεγάλη πτώση, σε σχέση με αυτές του Black Ops Cold War. Μάλιστα, εκείνος πρόσθεσε επίσης πως με την άφιξη του νέου COD, θα έρθει και ένα μεγάλο update στο Call of Duty: Warzone, λίγο μετά, όπως συμβαίνει άλλωστε με τα τελευταία παιχνίδια της σειράς.

Τέλος, ο Henderson λέει επίσης πως η συνέχεια του Modern Warfare θα αποκαλυφθεί πλήρως το καλοκαίρι.