Το νέο trailer του Dying Light 2 μάς παρουσιάζει το συνεργατικό παιχνίδι

Στην τελική ευθεία για την κυκλοφορία του
14 Ιανουαρίου 2022 14:24
Το νέο trailer του Dying Light 2 μάς παρουσιάζει το συνεργατικό παιχνίδι

Η Techland ετοιμάζεται για τη μεγάλη κυκλοφορία του Dying Light 2 Stay Human, ύστερα από αρκετά χρόνια που βρίσκεται στην ανάπτυξη και πλέον έδωσε στη δημοσιότητα και άλλα βίντεο. Πρόκειται για δύο βίντεο, με το ένα να είναι το έκτο επεισόδιο της “Dying 2 Know” σειράς, στην οποία η ομάδα ανάπτυξης δίνει στη δημοσιότητα ενδιαφέρουσες πληροφορίες για τον τίτλο.

Σε αυτό μάς παρουσιάζει τις πτυχές του co-op, το οποίο επιστρέφει φυσικά και στο sequel. Συγκεκριμένα, η εταιρία εξηγεί όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για συνεργατικό παιχνίδι, που θα σας επιτρέπει να παίξετε με τρεις φίλους σας, ενώ ταυτόχρονα βλέπουμε και πως τρέχει στις πλατφόρμες.

Το Dying Light 2 θα είναι 500 ώρες, αλλά…

Μερικές πληροφορίες για το gameplay και όχι μόνο:

Στο παιχνίδι θα μπορείτε να διαμορφώσετε το UI ανάλογα τα γούστα σας, ενώ παράλληλα θα περιλαμβάνει τη δυνατότητα να αλλάζετε όποτε θέλετε διάφορα χαρακτηριστικά στο HUD. Επίσης, χάρη στα σχόλια που έγιναν από τους παίκτες, το Dying Light 2 έχει πλέον περισσότερες επιλογές προσβασιμότητας από οποιονδήποτε προηγούμενο τίτλο της Techland.

To Dying Light 2: Stay Human αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 4 Φεβρουαρίου του 2022 για τα PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X|S και PC. Παρακάτω μπορείτε να παρακολουθήσετε όλο το “Dying 2 Know” επεισόδιο ή πολύ απλά να δείτε μόνο το “The Reason”, το co-op gameplay.