Τα νέα βίντεο του Pokémon Legends: Arceus θέλουν να σας πείσουν

Προ των πυλών η κυκλοφορία του παιχνιδιού
13 Ιανουαρίου 2022 20:15
Τα νέα βίντεο του Pokémon Legends: Arceus θέλουν να σας πείσουν

Το Pokémon Legends: Arceus θα κυκλοφορήσει σε λίγες ημέρες αποκλειστικά στο Nintendo Switch και θέλει να φέρει μία νέα εμπειρία Pokémon στις οθόνες σας. Ο τίτλος της Game Freak θέλει να αλλάξει λίγο την κλασσική συνταγή που μας έχει συνηθίσει το franchise όλα αυτά τα χρόνια, ώστε να φέρει κάτι εντελώς καινούργιο και πρωτοποριακό.

Έτσι, η Nintendo ελέω της κυκλοφορίας του, μόλις διέθεσε στο YouTube δύο νέα βίντεο, με το πρώτο να σας εξηγεί όλα αυτά που πρέπει να γνωρίζετε προτού μπείτε στον κόσμο του Hisui Region. Πρόκειται για ένα εκτενές βίντεο των δεκατριών λεπτών που παρουσιάζει αρκετές πτυχές του gameplay. Από την άλλη, το 2ο βίντεο που πλησιάζει σχεδόν το ένα λεπτό σε διάρκεια, θέλει πείσει τους πιο δύσπιστους για την αγορά του τίτλου.

Το Arceus δε θα είναι εντελώς ελεύθερο, όσον αφορά τον κόσμο του. Παρόλο που πολλοί παίκτες είχαν εντοπίσει από τα trailer πολλές ομοιότητες στο open world του πράγματος με το Breath of the Wild φαίνεται πως κεντρική του ιδέα θα λειτουργεί αλλιώς και φέρνει περισσότερο στα Monster Hunter.

Ο τίτλος θα σας δίνει την ελευθερία να πιάσετε Pokémon σε ένα πλήρως 3D περιβάλλον, με τα πλάσματα να είναι ελευθέρα πλέον στο χάρτη και να τα βλέπετε. Επίσης, στο Arceus θα μπορείτε να περιηγείστε με mounts, να κάνετε fly ή surf με τα κατάλληλα Pokémon.

Το Pokémon Legends Arceus θα κυκλοφορήσει στις 28 Ιανουαρίου του 2022 αποκλειστικά για το Nintendo Switch. Δείτε τα δύο βίντεο παρακάτω.