Το PlayStation ξεκίνησε τις ετοιμασίες για το δικό του Game Pass – Αποσύρει τις PS Now κάρτες  

Νέες εξελίξεις

Το PlayStation ξεκίνησε τις ετοιμασίες για το δικό του Game Pass – Αποσύρει τις PS Now κάρτες

Στις αρχές του Δεκεμβρίου σας είχαμε ενημερώσει σχετικά με το ρεπορτάζ του έμπιστου δημοσιογράφου του Bloomberg, Jason Schreier, ο οποίος είχε αποκαλύψει πως το PlayStation ετοιμάζει μια νέα συνδρομητική υπηρεσία, για να ανταγωνιστεί το ολοένα και πιο δημοφιλές Xbox Game Pass.

Όπως συμβαίνει και με την πρόταση της Microsoft, η νέα αυτή υπηρεσία, με κωδική ονομασία ‘Spartacus’ , θα δίνει τη δυνατότητα στους κατόχους PlayStation κονσολών να πληρώνουν ένα σταθερό μηνιαίο ποσό για να έχουν πρόσβαση σε έναν κατάλογο σύγχρονων και παλιότερων τίτλων. Το αξιοσημείωτο είναι πως τα έγγραφα που είχε στα χέρια του το Bloomberg έκαναν λόγω για απόσυρση του PlayStation Now, κάτι που φαίνεται να έχει πλέον ξεκινήσει.

Αναλυτικότερα, η Sony ξεκίνησε να αποσύρει από τα φυσικά καταστήματα τις κάρτες συνδρομής για το PlayStation Now, τόσο στην Αγγλία όσο και στις Ηνωμένες Πολιτείες, όπως αποκαλύπτουν οι δημοσιογράφοι Jason Schreier και Jeff Grubb.

Κάπως έτσι, λοιπόν, οι πρώτες πληροφορίες από το ρεπορτάζ του Bloomberg αρχίζουν να επιβεβαιώνονται. Επομένως, αν λάβουμε υπόψη και το χρονικό πλαίσιο που ανέφερε το μέσο, μπορούμε να περιμένουμε την απάντηση της Sony στο Xbox Game Pass κάποια στιγμή στα μέσα του 2022.

Μείνετε συντονισμένοι στο Unbohxolics.com για οτιδήποτε νεότερο.