Η Devolver Digital τρολλάρει τα παιχνίδια που χρειάζεσαι 500 ώρες για να ολοκληρώσεις

Πιάστε τις αριθμομηχανές
12 Ιανουαρίου 2022 14:34
Η Devolver Digital τρολλάρει τα παιχνίδια που χρειάζεσαι 500 ώρες για να ολοκληρώσεις

Δε χωρά αμφιβολία πως η Devolver Digital είναι ένα από τα μεγαλύτερα trolls της gaming βιομηχανίας, αφού τόσο οι δημοσιεύσεις της στο Twitter, όσο και οι παρουσιάσεις της στην E3 τα προηγούμενα χρόνια είναι το λιγότερο καυστικές. Έτσι, η publishing εταιρία και αναλυτικότερα ο επίσημος λογαριασμός του Shadow Warrior 3, το οποίο εκδίδει, ήρθαν τώρα να καυτηριάσουν το Dying Light 2 και τον τεράστιο χρόνο ολοκλήρωσης που ανακοίνωσε η Techland.

Αναλυτικότερα, πριν μερικές ημέρες ο open world τίτλος έγινε πρώτο θέμα συζήτησης στους gaming κύκλους, αφού η Techland αποκάλυψε πως για να ολοκληρώσει κάποιος το παιχνίδι χρειάζεται πάνω από 500 ώρες. Τελικά, μετά τις αντιδράσεις των παικτών στα social media, η ομάδα προέβη σε διευκρινήσεις, επισημαίνοντας πως μέσα σε 20 ώρες μπορεί άνετα κάποιος να ολοκληρώσει την βασική ιστορία, με τις 500 ώρες να αφορούν την εξάντληση όλου του διαθέσιμου περιεχομένου.

Παρ’ όλα αυτά, η Devolver δεν άφησε το γεγονός ασχολίαστο και τρόλλαρε την Techland, τονίζοντας:

Το Shadow Warrior 3 χρειάζεται 500 ώρες για να ολοκληρωθεί…60 φορές.

Η δημοσίευση συγκέντρωσε αμέσως χιλιάδες likes και αν δεν κάνατε ακόμη την πράξη, αποκαλύπτει πως η διάρκεια του επόμενου κεφαλαίου της FPS σειράς θα κυμαίνεται κάπου στις 8 ώρες

Φυσικά, οι Πολωνοί δεν άφησαν ασχολίαστο το γεγονός και απάντησαν με ένα χαρακτηριστικό meme.

Μιας και το θέμα είναι επίκαιρο, λοιπόν, ποια πιστεύετε ότι είναι η ιδανική διάρκεια για ένα παιχνίδι;