Τα λατρεμένα Assassin's Creed του Ezio έρχονται στο Nintendo Switch

Για φορητές βόλτες στη Βενετία και την Κωνσταντινούπολη
11 Ιανουαρίου 2022 22:47
Τα λατρεμένα Assassin's Creed του Ezio έρχονται στο Nintendo Switch

Η Ubisoft σίγουρα έχει διαλέξει τον πιο περίεργο τρόπο για να κυκλοφορήσει τα Assassin's Creed παιχνίδια στο Nintendo Switch. Συγκεκριμένα, η αρχή έγινε το 2019 με το Assassin's Creed ΙΙΙ, ενώ λίγο αργότερα έφτασαν και τα Black Flag και Rogue. Τώρα, η γαλλική εταιρία αποφάσισε να γυρίσει πιο πίσω στο χρόνο και ανακοίνωσε πως τα λατρεμένα κεφάλαια που αφηγούνται την ιστορία του Ezio θα καταφθάσουν στο Nintendo Switch.

Περνώντας σε λεπτομέρειες, το Assassin's Creed: The Ezio Collection θα κάνει το ντεμπούτο του στην υβριδική κονσόλα στις 17 Φεβρουαρίου, περιλαμβάνοντας remastered εκδόσεις των Assassin's Creed 2, Brotherhood και Revelations, καθώς και όλα τα DLCs τους, μαζί με τα δύο Lineage και Embers short films. Αξίζει να σημειωθεί πως το πακέτο δε περιλαμβάνει τα multiplayer modes των τίτλων.

Ακολουθεί το trailer που συνόδευσε την ανακοίνωση.

Το Assassin's Creed: The Ezio Collection θα κυκλοφορήσει τόσο σε φυσική μορφή στα ράφια των καταστημάτων, όσο και ψηφιακά μέσα από το Nintendo Switch eShop.

Όσον αφορά το retail αντίτυπο, υπάρχει μια σημαντική λεπτομέρεια που επισημαίνει η καταχώρηση του παιχνιδιού στους διάφορους retailers. Συγκεκριμένα, στο cartridge θα περιλαμβάνεται μόνο το Assassin's Creed 2, ενώ τα υπόλοιπα δύο παιχνίδια θα πρέπει να κατέβουν ψηφιακά, ζητώντας 35GB αποθηκευτικού χώρου. Αυτό σημαίνει πως χρειάζεται πρόσθετη MicroSD κάρτα για να έχετε εγκατεστημένη ολόκληρη τη συλλογή ταυτόχρονα.