Οι ομορφιές και οι δυσκολίες του Hisui Region στο νέο trailer του Pokémon Legends: Arceus

Μετράμε αντίστροφα για την κυκλοφορία του
11 Ιανουαρίου 2022 08:29
Οι ομορφιές και οι δυσκολίες του Hisui Region στο νέο trailer του Pokémon Legends: Arceus

Η Nintendo συνεχίζει την προώθηση του Pokémon Legends: Arceus, αφού εκτός από το 6λεπτο gameplay βίντεο που είδαμε τις προάλλες, έδωσε στα φώτα της δημοσιότητας ακόμη ένα βίντεο.

Πρόκειται για ένα trailer του ενός λεπτού που θέλει να σας παρουσιάσει το Hisui Region, το οποίο όπως αναφέρει ο αφηγητής έχει πολύ όμορφα περιβάλλοντα που σας περιμένουν να τα ανακαλύψετε, καθώς παράλληλα θα “πιάνετε” τα αγαπημένα σας Pokémon. Φυσικά, εκτός από την ολοκλήρωση του Pokédex σε αυτό το παιχνίδι θα έχετε τη δυνατότητα να μαζεύετε αντικείμενα που θα σας βοηθούν στο crafting.

Το Arceus δε θα είναι εντελώς ελεύθερο, όσον αφορά τον κόσμο του. Παρόλο που πολλοί παίκτες είχαν εντοπίσει από τα trailer πολλές ομοιότητες στο open world του πράγματος με το Breath of the Wild φαίνεται πως κεντρική του ιδέα θα λειτουργεί αλλιώς και φέρνει περισσότερο στα Monster Hunter.

Ο τίτλος θα σας δίνει την ελευθερία να πιάσετε Pokémon σε ένα πλήρως 3D περιβάλλον, με τα πλάσματα να είναι ελευθέρα πλέον στο χάρτη και να τα βλέπετε. Επίσης, στο Arceus θα μπορείτε να περιηγείστε με mounts, να κάνετε fly ή surf με τα κατάλληλα Pokémon.

Το Pokémon Legends Arceus θα κυκλοφορήσει στις 28 Ιανουαρίου του 2022 αποκλειστικά για το Nintendo Switch. Δείτε το νέο βίντεο παρακάτω.