O Nolan North αποκάλυψε την ύπαρξη του The Last of Us 2 [ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ]

Αντιθέτως, ο Troy Baker "δεν ξέρει τίποτα"
30 Ιουνίου 2015 18:20
O Nolan North αποκάλυψε την ύπαρξη του The Last of Us 2 [ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ]

Η ύπαρξη του The Last of Us 2 δεν έχει αποκλειστεί από τη Naughty Dog και οι fans από την άλλη διψούν για μια συνέχεια, αν και για μια μεγάλη μερίδα του κόσμου δεν έχει πολύ σημασία αν θα συνεχιστεί. O Nolan North ή αλλιώς η φωνή των απανταχού χαρακτήρων videogames, αποκάλυψε την ύπαρξη του The Last of Us 2, μιλώντας σε ένα panel στο Metrocon 2015. To αν το έκανε επιτηδευμένα ή πράγματι του ξέφυγε κάτι που δεν έπρεπε να πει δεν το γνωρίζουμε, όμως σας προειδοποιούμε πως τα παρακάτω λόγια του περιλαμβάνουν spoilers για το The Last of Us.

Συγκεκριμένα ο Nolan North, που ενσάρκωσε τον David στο The Last of Us, είπε: "Για τώρα, το τελευταίο πράγμα που ξέρω είναι ότι κάνουν το The Last of Us 2, αλλά ο χαρακτήρας μου στο The Last of Us... κάπως... κάπως... έχει τελειώσει ο ρόλος του.

Τώρα το ερώτημα είναι ένα: θέλετε ή δεν θέλετε ένα sequel του The Last of Us και γιατί;

[ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ] Ο Troy Baker από την πλευρά του τοποθετήθηκε επί του θέματος, όντας ο πρωταγωνιστής του The Last of Us, ενσαρκώνοντας τον Joel. Μιλώντας σε ένα πάνελ στο Indie PopCon, ανέφερε χαρακτηριστικά: "Δεν γνωρίζω τίποτα. Δεν ξέρω αν θα κάνουμε άλλο ένα ή όχι. Αν το προχωρήσουμε τότε εμπιστεύομαι τους Neil Druckmann (Creative Director) και Bruce Straley (Game Director) και όλους όσους εργάζονται στη Naughty Dog για να πουν μια ιστορία που αξίζει να ειπωθεί. "Ξέρετε, SPOILERS, όταν πας από τον πρόλογο και μετά στα credits και μετά το πλάνο πηγαίνει 20 χρόνια μετά, βλέπεις έναν εντελώς διαφορετικό άνθρωπο."

Σαφώς και τα λόγια ενός εκ των πιο αναγνωρίσιμων voice actor της εποχής μας δεν αναιρούν τους ισχυρισμούς του Nolan North. Μπορεί, άλλωστε, το sequel του The Last of Us να διηγηθεί την ιστορία με νέους χαρακτήρες πλην της Ellie. 

Tags: