Το Forza Horizon 5 συνεχίζει να σαρώνει με 15 εκατομμύρια σε δύο μήνες!

Νέα στατιστικά
10 Ιανουαρίου 2022 21:09
Το Forza Horizon 5 συνεχίζει να σαρώνει με 15 εκατομμύρια σε δύο μήνες!

Δύο μήνες μετά και το Forza Horizon 5 συνεχίζει χωρίς να έχει αφήσει το πόδι από το γκάζι. Συγκεκριμένα, ο open world racing τίτλος των Xbox Game Studios έχει ήδη το ρεκόρ του καλύτερου launch στην ιστορία 20 χρόνων του Xbox γενικότερα, αφού μέσα στην πρώτη του εβδομάδα, το παιχνίδι κατάφερε να προσελκύσει πάνω από 10 εκατομμύρια παίκτες.

Τώρα ο πήχης ανεβαίνει ξανά, αφού ακριβώς δύο μήνες μετά την κυκλοφορία του, το Forza Horizon 5 έφτασε τους 15 εκατομμύρια παίκτες, όπως προκύπτει από το in-game leaderboard. Πρόκειται για ένα γιγαντιαίο επίτευγμα για την Playground Games και το Xbox, αφού λίγοι τίτλοι καταφέρνουν να δουν τέτοια νούμερα γενικά και πόσο μάλλον στο racing genre.

Το Forza Horizon 5 είναι διαθέσιμο για PC, Xbox One και Xbox Series X|S, καθώς και στις mobile συσκευές μέσω του cloud streaming του Xbox Game Pass. Για περισσότερα σχετικά με το παιχνίδι μπορείτε να βρείτε το αναλυτικό review του Unboxholics.com πατώντας εδώ και το σχετικό επεισόδιο του NewGame+ podcast πατώντας εδώ.