Δείτε τις πανέμορφες τοποθεσίες του Pokémon Legends: Arceus (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Προ των πυλών η κυκλοφορία του
10 Ιανουαρίου 2022 18:47
Δείτε τις πανέμορφες τοποθεσίες του Pokémon Legends: Arceus (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Η Nintendo ετοιμάζεται πυρετωδώς για την κυκλοφορία του επόμενου κεφαλαίου των Pokémon, με το Pokémon Legends: Arceus, το οποίο θέλει να αλλάξει λίγο τη συνταγή του franchise. Δε γνωρίζουμε αν αυτή η συνταγή του -Open World περιβάλλοντος- ήρθε για να μείνει στη σειρά, πάντως η Game Freak φαίνεται πως πειραματίστηκε και επηρεάστηκε από άλλα παιχνίδια.

Το Arceus (όπως μάθαμε πρόσφατα) δε θα είναι εντελώς ελεύθερο, όσον αφορά τον κόσμο του. Παρόλο που πολλοί παίκτες είχαν εντοπίσει από τα trailer πολλές ομοιότητες στο open world του πράγματος με το Breath of the Wild φαίνεται πως κεντρική του ιδέα θα λειτουργεί αλλιώς και φέρνει περισσότερο στα Monster Hunter.

Ο τίτλος θα σας δίνει την ελευθερία να πιάσετε Pokémon σε ένα πλήρως 3D περιβάλλον, με τα πλάσματα να είναι ελευθέρα πλέον στο χάρτη και να τα βλέπετε. Επίσης, στο Arceus θα μπορείτε να περιηγείστε με mounts, να κάνετε fly ή surf με τα κατάλληλα Pokémon.

Προτού δούμε κάποιο νέο trailer από το παιχνίδι, στη δημοσιότητα δόθηκαν αρκετές νέες εικόνες που μας παρουσιάζουν τον κόσμο και τις όμορφες τοποθεσίες που θα έρθουν με το “Arceus”.

Δείτε τις παρακάτω:

Pokemon Legends: Arceus - Unboxholics.com

Το Pokémon Legends Arceus θα κυκλοφορήσει στις 28 Ιανουαρίου του 2022 αποκλειστικά για το Nintendo Switch. Δείτε τα βίντεο παρακάτω.