ΦΗΜΗ: Η Sony ετοιμάζει πολύ σύντομα μεγάλο PS5 event με ανακοινώσεις

Νέες πληροφορίες
10 Ιανουαρίου 2022 09:14
ΦΗΜΗ: Η Sony ετοιμάζει πολύ σύντομα μεγάλο PS5 event με ανακοινώσεις

Ο πλέον γνωστός “κατεργάρης” leaker, Tom Henderson, που πρόσφατα έχει φέρει στα φώτα της δημοσιότητας πολλές πληροφορίες που αποδείχθηκαν αληθινές, όπως το νέο Splinter Cell, το Star Wars παιχνίδι της Quantic Dream και στοιχεία σχετικά με την ανάπτυξη του Battlefield 2042, έρχεται τώρα να ανάψει φωτιές στην PlayStation κοινότητα.

Συγκεκριμένα, μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter, o Henderson τόνισε πως το επόμενο event του PlayStation είναι μάλλον προγραμματισμένο για τον Φεβρουάριο. Μάλιστα, συμπλήρωσε πως πιθανότατα έχουμε να κάνουμε με κάποιο State of Play, αλλά έκλεισε τονίζοντας πως υπάρχει αντιθέτως και το ενδεχόμενο να είναι κάποιο πολύ μεγάλο event.

Η σχετική δημοσίευσή του ακολουθεί παρακάτω.

Αξίζει να σημειωθεί πως πολλές φορές στο παρελθόν, η Sony έχει πραγματοποιήσει παρουσιάσεις στις αρχές του χρόνου, οπότε ένα event τον Φεβρουάριο σίγουρα δεν είναι κάτι που ξεφεύγει από τη σφαίρα της πραγματικότητας.  Μάλιστα, το PS5 έχει και ένα αρκετά φορτωμένο πρόγραμμα κυκλοφοριών μέσα στους επομένους μήνες, με τίτλους όπως το Horizon Forbidden West που αναμένεται στις 18 Φεβρουαρίου, οπότε μοιάζει ακόμη πιο λογικό η εταιρία να ετοιμάζει κάτι για να προετοιμάσει το έδαφος.

Όπως και να ‘χει, μείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com για οποιαδήποτε νεότερη εξέλιξη.