Έρχεται remake του Resident Evil: Code Veronica από fans (ΒΙΝΤΕΟ)

Δείτε το φιλόδοξο project της κοινότητας
06 Ιανουαρίου 2022 12:12
Έρχεται remake του Resident Evil: Code Veronica από fans (ΒΙΝΤΕΟ)

Εμπνευσμένοι από τα ομολογουμένως εντυπωσιακά remakes της Capcom για τα Resident Evil 2 και Resident Evil 3, διάφοροι fans της σειράς αποφάσισαν να επιχρίσουν κάτι αντίστοιχο με το Resident Evil: Code Veronica.

Συγκεκριμένα, η κοινότητα ετοιμάζει ένα ολοκληρωμένο remake του Code Veronica που θα αναβαθμίζει τον τεχνικό τομέα με βελτιωμένα γραφικά, σύγχρονη third-person camera και άλλες βελτιώσεις. Για παράδειγμα, έχουν προστεθεί νέα animations, ένα νέο σύστημα φωτιάς και βροχής και ο dodge μηχανισμός του Resident Evil 3.

Το project βρίσκεται υπό ανάπτυξη από το 2019 και θα κυκλοφορήσει εντελώς δωρεάν κάποια στιγμή μέσα στο 202. Αξίζει να σημειωθεί, βέβαια, πως η διάθεσή του θα γίνει σε τρία ξεχωριστά chapters. Μέχρι τότε, μπορείτε να δείτε την πρόοδο που έχει γίνει μέχρι στιγμής μέσα από το σχετικό trailer του project, το οποίο ακολουθεί παρακάτω.

Για την ιστορία, το Resident Evil: Code Veronica έκανε το ντεμπούτο του το 2000 για το Sega Dreamcast και αργότερα έφτασε και στα PS2 και GameCube, μέσα από την X έκδοσή του. Τα γεγονότα του λαμβάνουν χώρα τρείς μήνες μετά το Resident Evil 2 και είναι ένα κεφάλαιο που έχουν λατρέψει πολλοί fans για την ατμόσφαιρά του και όχι μόνο. Μάλιστα, ήταν ο πρώτος τίτλος της σειράς που άφησε πίσω του τα pre-rendered backgrounds, αξιοποιώντας real-time 3D περιβάλλοντα με δυναμική κίνηση της κάμερας.