Η Naughty Dog του The Last of Us ετοιμάζει πολλαπλά παιχνίδια ταυτόχρονα

Και ανυπομονεί να αποκαλύψει περισσότερα
06 Ιανουαρίου 2022 09:13
Η Naughty Dog του The Last of Us ετοιμάζει πολλαπλά παιχνίδια ταυτόχρονα

Όπως σας ενημερώσαμε, στο πλαίσιο της έκθεσης τεχνολογίας CES 2022 και συγκεκριμένα κατά τη συνέντευξη Τύπου της Sony, το PlayStation παρουσίασε τις τεχνικές προδιαγραφές του PlayStation VR2, ενώ είδαμε και νέα πλάνα από την Uncharted ταινία.

Ωστόσο, υπήρχε και μια αξιοσημείωτη λεπτομέρεια που σχεδόν πέρασε απαρατήρητη. Από τη σκηνή πέρασε ψηφιακά και ο επικεφαλής της Naughty Dog, Neil Druckman. Πρόκειται για την ταλαντούχα ομάδα που μας έχει χαρίσει τα Uncharted, The Last of Us, Crash και Jak and Daxter.

Ο  Druckman, λοιπόν, μίλησε συνοπτικά για την τηλεοπτική σειρά The Last of Us που ετοιμάζει το HBO, ενώ σχολίασε και την Uncharted ταινία. Κλείνοντας, όμως, αναφέρθηκε και στα gaming projects που ετοιμάζει το στούντιο, τονίζοντας:

Ανυπομονούμε να μοιραστούμε μαζί σας και τα πολλαπλά gaming projects πάνω στα οποία δουλεύουμε εδώ στη Naughty Dog.

Σε αυτό το σημείο αξίζει να σημειωθεί πως εδώ και καιρό η Naughty Dog προσλαμβάνει εξειδικευμένο προσωπικό για ένα multiplayer παιχνίδι, το οποίο εικάζεται πως θα είναι στον κόσμο του The Last of Us.

Πλέον γνωρίζουμε και επίσημα, ωστόσο, πως η ομάδα δουλεύει σε τουλάχιστον ένα ακόμη παιχνίδι ταυτόχρονα. Δυστυχώς δεν υπάρχουν περισσότερες πληροφορίες, οπότε μπορούμε να κάνουμε μόνο εικασίες αν πρόκειται για ένα The Last of Us Part 3, κάποιο νέο Uncharted ή ενδεχομένως ένα ολοκαίνουργιο IP.

Το μόνο σίγουρο είναι πως με ένα νέο παιχνίδι, ένα multiplayer project, μια τηλεοπτική σειρά και μια ταινία στα σκαριά, το στούντιο δεν κάθεται με σταυρωμένα χέρια.