Η νέα σεζόν του Witcher στο Netflix τόνωσε πάλι τα νούμερα του The Witcher 3

Οι λάτρεις της σειράς το έριξαν ξανά στο gaming
04 Ιανουαρίου 2022 18:04
Η νέα σεζόν του Witcher στο Netflix τόνωσε πάλι τα νούμερα του The Witcher 3

Πριν μερικές ημέρες έκανε το ντεμπούτο της μέσα από τη συχνότητα του Netflix, η δεύτερη σεζόν της σειράς The Witcher με τον Henry Cavill. Αμέσως κατάφερε να εκτοξευθεί στις πρώτες θέσεις των charts της πλατφόρμας παγκοσμίως και όπως συνέβη και με την πρώτη σεζόν, η πορεία της συμπαρέσυρε και το πιο πρόσφατο παιχνίδι.

Αναλυτικότερα, χάρη στη σειρά του Netflix, το The Witcher 3: Wild Hunt είδε μια αξιοσημείωτη "ένεση" παικτών στο Steam. Συγκεκριμένα, η νέα σεζόν έκανε το ντεμπούτο της στις 17 Δεκεμβρίου και κάπως έτσι στις 23 του μηνός το παιχνίδι κατέγραψε ρεκόρ περιόδου, 78,592 ταυτόχρονα συνδεδεμένους παίκτες. Προηγουμένως ο τίτλος είχε κατά μέσο όρο 30 με 40 χιλιάδες παίκτες ημερησίως, πράγμα που σημαίνει πως η βάση παικτών του διπλασιάστηκε σχεδόν μετά τη νέα σεζόν.

Φυσικά, το ρεκόρ όλων των εποχών για το αριστουργηματικό RPG της CD Projekt είχε επιτευχθεί πριν περίπου ένα χρόνο, στις 26 Δεκεμβρίου του 2020, με 103,329 ταυτόχρονους παίκτες. Μια εβδομάδα πριν είχε κάνει το ντεμπούτο της για πρώτη φορά η σειρά του Netflix.

Αν αναλογιστούμε πως η παραγωγή της streaming υπηρεσίας προορίζεται να έχει επτά συνολικά σεζόν, το παιχνίδι της CD Projekt σίγουρα θα δει αρκετές ακόμη τονωτικές ενέσεις. Μια τέτοια θα έρθει μάλιστα και από την ίδια την ομάδα ανάπτυξης, αφού όπως σας έχουμε ενημερώσει καθ΄ οδόν είναι μια μεγάλη αναβάθμιση που θα προσθέσει στο The Witcher 3: Wild Hunt next-gen χαρακτηριστικά, όπως ray-tracing.