Το Cyberpunk 2077 βραβεύτηκε από τους παίκτες του Steam – Όλοι οι νικητές

Διακρίσεις και για τα Resident Evil Village και Forza Horizon 5
04 Ιανουαρίου 2022 09:04
Το Cyberpunk 2077 βραβεύτηκε από τους παίκτες του Steam – Όλοι οι νικητές

Πιστή στην υπόσχεσή της, η Valve ανακοίνωσε τους νικητές των Steam Awards 2021. Πρόκειται για τα ετήσια βραβεία της πασίγνωστης PC gaming πλατφόρμας, τα οποία ψηφίζονται αποκλειστικά και μόνο από την κοινότητα.

Φέτος, ο μεγάλος νικητής ήταν το Resident Evil Village. Συγκεκριμένα, το νέο κεφάλαιο της ιστορικής horror σειράς της Capcom ξεχώρισε ως το παιχνίδι της χρονιάς, όπως επέλεξε η πλειοψηφία των παικτών της πλατφόρμας.

Αλλά παιχνίδια που τίμησαν οι παίκτες ήταν το It Takes Two ως η καλύτερη εμπειρία με φίλους, το Forza Horizon 5 για τα γραφικά του και το Deathloop για το πρωτοποριακό gameplay του. Παράλληλα, στα φετινά βραβεία ξεχώρισε και το Cyberpunk 2077, το οποίο κέρδισε την “Outstanding Story-Rich Game” διάκριση.

Στο σημείο αυτό αξίζει να διευκρινιστεί πως τα Steam Awards δεν περιορίζονται μόνο σε παιχνίδια που κυκλοφόρησαν σε κάποια συγκεκριμένη χρονική περίοδο, όπως για παράδειγμα το ημερολογιακό έτος 2021, κάτι που φαίνεται και στα αποτελέσματα. Έτσι, πέρα από το Cyberpunk 2077, βραβεύτηκε και ένα ακόμη παλιότερο παιχνίδι, το Terraria. Παρακάτω μπορείτε να δείτε αναλυτικά τη λίστα.

Όλοι οι νικητές των Steam Awards 2021:

Game of the Year: Resident Evil Village

VR Game of the Year: Cooking Simulator VR

Labor of Love: Terraria

Better with Friends: It Takes Two

Outstanding Visual Style: Forza Horizon 5

Most Innovative Gameplay: Deathloop

Best Game You Suck At: Nioh 2 - The Complete Edition

Best Soundtrack: Marvel's Guardians of the Galaxy

Outstanding Story-Rich Game: Cyberpunk 2077

Sit Back and Relax: Farming Simulator 22