Θέλετε να παίξετε το Resident Evil 2 Remake σε VR; Τώρα μπορείτε (ΒΙΝΤΕΟ)

Η κοινότητα έκανε και πάλι το “θαύμα” της
03 Ιανουαρίου 2022 16:45
Θέλετε να παίξετε το Resident Evil 2 Remake σε VR; Τώρα μπορείτε (ΒΙΝΤΕΟ)

Το Resident Evil 2 Remake κυκλοφόρησε το 2019 και πολύ γρήγορα αγαπήθηκε από τους φανατικούς παίκτες -και όχι μόνο- του franchise, αλλά και από τους κριτικούς. Το παιχνίδι της Capcom γνώρισε μάλιστα και μεγάλη εμπορική επιτυχία, αφού πλέον έχε ξεπεράσει τα 8.1 εκατομμύρια αντίτυπα παγκοσμίως.

Μετά τη μεγάλη επιτυχία του Resident Evil VII Biohazard, το οποίο μπορούσε να παίξει κάποιος και στο PS4 με το PlayStation VR, πολλοί ήθελαν η ιαπωνική εταιρία να φέρει την εικονική πραγματικότητα και στο Resident Evil 2 Remake, μιας και έχει πολύ ιδιαίτερη και σκοτεινή ατμόσφαιρα.

Όπως σίγουρα θα ξέρετε, η Capcom τελικά δεν ψήθηκε να φέρει άλλο παιχνίδι σε VR (πέρα το Resident Evil 4 που ήρθε πρόσφατα), αλλά η κοινότητα έκανε και πάλι το θαύμα της. Συγκεκριμένα, έγινε γνωστό μέσα από το Kotaku, ότι μέσα από το GitHub κυκλοφόρησε ένα “VR Mod” για το Resident Evil 2 Remake του PC, στο οποίο οι παίκτες μπορούν να απολαύσουν τις σκοτεινές περιπέτειες των Leon και Claire σε πρώτο πρόσωπο στο VR headset τους. Αξίζει να αναφερθεί, πως το συγκεκριμένο mod λειτουργεί κανονικά και στο Resident Evil 3 Remake.

Δείτε το mod πατώντας εδώ.

Μάλιστα, παρακάτω μπορείτε να πάρετε μία μικρή γεύση και να μας πείτε στα σχόλια αν θα το δοκιμάσετε.