Το horror παιχνίδι ILL ξεχωρίζει για το βαρύ gameplay και την ατμόσφαιρά του (ΒΙΝΤΕΟ)

Με διαμελισμούς σε πραγματικό χρόνο
03 Ιανουαρίου 2022 15:03
Το horror παιχνίδι ILL ξεχωρίζει για το βαρύ gameplay και την ατμόσφαιρά του (ΒΙΝΤΕΟ)

Η ανεξάρτητη ομάδα ανάπτυξης Team Clout από τον Καναδά έδωσε στα φωτά της δημοσιότητας το πρώτο gameplay trailer του horror τίτλου της ILL. Πρόκειται για ένα “horror shooter”, το οποίο ξεχωρίζει για την πολύ βαριά κίνηση του χαρακτήρα και την ατμόσφαιρά του. Συγκεκριμένα, βλέπουμε ένα απόσπασμα που ο πρωταγωνιστής περιηγείται σε ένα «γεμάτο» περιβάλλον, όσο στο background παίζει μια στοιχιωτική ηλεκτρονική μουσική.

Αξίζει να σημειωθεί πως τα γραφικά του παιχνιδιού είναι πολύ καλής ποιότητας, παρόλο που πρόκειται για indie παραγωγή, αφού αναπτύσσεται χρησιμοποιώντας την υπερσύγχρονη Unreal Engine 5, με την Epic Games να χρηματοδοτεί κιόλας το project μέσα από το MegaGrants πρόγραμμά της. Μάλιστα, η ομάδα ετοιμάζει και ένα real-time σύστημα διαμελισμού των εχθρών από τις επιθέσεις σας.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε τόσο το teaser trailer, όσο και ένα πιο έντονο gameplay απόσπασμα που είχε αναρτήσει πριν ένα χρόνο ένας developer στο προσωπικό του YouTube κανάλι.

Αξίζει να σημειωθεί πως η Team Clout είναι μια ομάδα με αρκετά χρόνια εμπειρίας στο χώρο, αφού έχει αναπτύξει μερικά πολύ επιτυχημένα παιχνίδια για mobile συσκευές, με το διαφορετικό όνομα Woof Games. Οι δύο προηγούμενοι τίτλοι της πούλησαν πάνω από 15 εκατομμύρια και έτσι το στούντιο αποφάσισε τώρα να μεταφερθεί σε ένα νέο χώρο, να ανασχηματιστεί και να ξεκινήσει το project των ονείρων του.

Για την ώρα η ημερομηνία και οι πλατφόρμες κυκλοφορίας του ILL είναι άγνωστες.