Ο Hidetaka Miyazaki δεν έχει παίξει ακόμα το Demon’s Souls Remake - Γιατί όμως;

Δεν του αρέσει να παίζει τα παιχνίδια του
30 Δεκεμβρίου 2021 16:59
Ο Hidetaka Miyazaki δεν έχει παίξει ακόμα το Demon’s Souls Remake - Γιατί όμως;

Ο Hidetaka Miyazaki μπορεί να έχει δημιουργήσει ένα ιστορικό franchise με τα Demon’s/Dark Souls, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι ασχολείται μαζί τους και μετά που θα κυκλοφορήσουν. Σύμφωνα με μία συνέντευξη που έδωσε στο Edge 367 (και μάθαμε μέσα από το gamesradar), ο διάσημος δημιουργός είπε πως δεν έχει παίξει ακόμη το remake του Demon's Souls στο PS5.

Όπως επισημαίνει, δε συνηθίζει να περνάει χρόνο στους κόσμους που δημιουργεί, αφότου κυκλοφορήσουν, ενώ αποκαλύπτει πως ακόμα δεν έχει παίξει το remake του παιχνιδιού που τα “ξεκίνησε όλα”.

Μου φέρνει πολλά παλιά συναισθήματα, πολλές αναμνήσεις και αυτό γίνεται λιγάκι συντριπτικό και δεν μου αρέσει πια να παίζω. Επομένως, δεν έχω παίξει ακόμη το remake του Demon’s Souls, αλλά είμαι πολύ χαρούμενος που το βλέπω “φρέσκο” με τα γραφικά της νέας γενιάς.

Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι ο Miyazaki δεν έχει δώσει σημασία στη δουλειά που έκανε η Bluepoint Games στο remake και συνεχίζει να μιλάει για το πώς η προσέγγισή τους, σε ένα από τα πιο διάσημα παιχνίδια του, του κέντρισε το ενδιαφέρον.

Ένα πράγμα που ήταν πραγματικά καλό ήταν που η Bluepoint Games προσέγγισε κάποια πράγματα που δεν είχαμε κάνει εμείς, πχ στα γραφικά ή στους μηχανισμούς του. Όμως, είτε δεν μπορούσαμε, είτε δεν μπορούσαμε να τα υποστηρίξουμε τότε.

Έτσι, το να τους δω να εξερευνούν και να εφαρμόζουν νέες ιδέες και τεχνικές ήταν κάτι πολύ συναρπαστικό και ενδιαφέρον για εμένα.