Η Blue Box του Abandoned επιστρέφει με νέα tweet!

Και νέες υποσχέσεις…
25 Δεκεμβρίου 2021 13:33
Η Blue Box του Abandoned επιστρέφει με νέα tweet!

Ο ντόρος που είχε δημιουργηθεί μέσα στη χρονιά που κλείνει για το Abandoned της Blue Box δεν έχει προηγούμενο. Η έντονη φημολογία για ότι πρόκειται για παιχνίδι που σχετίζεται με Silent Hill, με Hideo Kojima ή κάτι «τόσο μεγάλο», έφτιαξαν πριν καλά-καλά το δούμε, ένα φανατικό κοινό το οποίο έχτισε τη δική του θεωρία για το project. Η κατάσταση έγινε ακόμη πιο σοβαρή όταν οι δημιουργοί του παιχνιδιού ανακοίνωσαν πως θα απέχουν για λίγο, μετά από απειλές κατά των ζωών τους από τους πιο θερμοκέφαλους.

Μετά από μία σιγή μηνών, το Twitter account της Blue Box καθώς και το blog τους έχει κινητοποίηση. Συγκεκριμένα το στούντιο προέβη σε ανακοινώσεις μέσω του blog του στο οποίο συνοπτικά μάς λέει πως έχει μάθει από τα λάθη του και πως το 2022 θα είναι η χρονιά που το Abandoned θα «λάμψει».

Τέλος, υπόσχεται πως με το που μπει η νέα χρονιά θα υπάρξει ένα update στο Realtime Experience app -το οποίο είναι διαθέσιμο δωρεάν στο PS5- με ένα ολοκαίνουργιο tech demo που θα παρουσιάζει το εξελιγμένο οπτικοακουστικό κομμάτι, καθώς και το πως ο τίτλος θα εκμεταλλεύεται τις δυνατότητες του DualSense controller.

Για να δούμε…

Tags: