Μαντέψτε ποιο ήταν το δημοφιλέστερο παιχνίδι του Twitch για το 2021  

Αποκαλύφθηκε η λίστα

Μαντέψτε ποιο ήταν το δημοφιλέστερο παιχνίδι του Twitch για το 2021

Η πλατφόρμα Stream Elements, κάνοντας τον απολογισμό για το τι συνέβη στις streaming υπηρεσίες μέσα στη χρονιά που σχεδόν τελείωσε, αποκάλυψε τα περιεχόμενο στο οποίο αποφάσισαν να αφιερώσουν οι περισσότεροι θεατές του Twitch το χρόνο τους μέσα στο 2021.

Κάπως έτσι, λοιπόν, έγινε γνωστό πως το δημοφιλέστερο παιχνίδι στο Twitch για το 2021 δεν ήταν άλλο από το Grand Theft Auto V. Ναι, σχεδόν μια δεκαετία μετά, το παιχνίδι της Rockstar Games που κυκλοφόρησε αρχικά στην παράπροηγούμενη γενιά των PS3 και Xbox 360, παραμένει ακόμη ο βασιλιάς.

Αναλυτικότερα, το GTA V βρίσκεται στο θρόνο του Twitch με 2.1 δισεκατομμύρια ώρες συνολικής τηλεθέασης. Κανένα άλλο παιχνίδι δεν το περνά, παρά μόνο η γενική Just Chatting κατηγορία. Το δεύτερο παιχνίδι της λίστας είναι το League of Legends, το οποίο παραμένει ένα esports μεγαθήριο με 1.8 δις ώρες, ενώ με αρκετή διαφορά τρίτο είναι το Fortnite με 1 δις ώρες.

Συνολικά η λίστα απαρτίζεται κυρίως από παιχνίδια-υπηρεσίες που είναι διαθέσιμα εδώ και χρόνια. Το αξιοσημείωτο είναι πως το δημοφιλέστερο ολοκαίνουργιο παιχνίδι του 2021 ήταν το New World MMO της Amazon, το οποίο κατέλαβε την 18η θέση στα charts.

Οι δέκα κατηγορίες/τίτλοι με την περισσότερη τηλεθέαση στο Twitch το 2021:

1. Just Chatting – 3.1 δισεκατομμύρια ώρες

2. Grand Theft Auto V – 2.1 δισεκατομμύρια ώρες

3. League of Legends – 1.8 δισεκατομμύρια ώρες

4. Fortnite – 1 δισεκατομμύριο ώρες

5. Valorant – 949 εκατομμύρια ώρες

6. Minecraft – 880 εκατομμύρια ώρες

7. Call of Duty: Warzone – 858 εκατομμύρια ώρες

8. Counter-Strike: Global Offensive – 757 εκατομμύρια ώρες

9. Apex Legends – 691 εκατομμύρια ώρες

10. DOTA 2 – 578 εκατομμύρια ώρες

Ροη ειδησεων